Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Megérné így elmenni? Ki hogy...

Megérné így elmenni? Ki hogy cselekedne?

Figyelt kérdés
Igazából, a jövő héten sítáborba indulunk az osztállyal kirándulás gyanánt. Utálom a hideget, iszonyodom a magasban, gyűlölök mások előtt sportolni, kényelmetlen a bakancs, túl sok mindent nekünk kell vinni, túl sok mindent egyedül kell finanszírozni ami nekünk most nem jönne túl jól, ráadásul az osztályban eléggé kevesen vagyunk, és én sajnos a magányos farkas szerepét töltöm be, ami nagyon megvisel lelkileg. Idegen országba, egyedül, segítség nélkül lennék és még az út is 10 óra hosszás, halálra unnám magam, és még normális szobatársaim se lennének, mert akikkel nagyjából jóba vagyok már náluk betelt a szoba létszáma és csak olyanokhoz tudnék menni, akikkel konkrétan havi szinten konfliktusba keveredek. Nulla társaság, ráadásul olyan tevékenység amit nem is szívlelhetek még ha életemben nem is voltam.(Jó persze próbáljuk ki bla bla bla ilyen szövegekkel kattintson a vissza gombra) Bocsi ha rossz helyre soroltam.

2019. jan. 30. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék el, még ha fizetnének sem. Mondd a tanci néni/bácsinak, hogy ne számítsanak rád, offolod a témát.
2019. jan. 30. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Elsőre úgy tűnik, hogy így nincs értelme elmenni. De mostanában sokszor hallani tanácsként, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, meg hogy ha változtatni akarunk, jobb életet szeretnénk, akkor ne a könnyebb utat válasszuk.
2019. jan. 30. 12:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még bőven jöhet. Jó persze komfort zóna ide oda de nem vágyom jobb életre mert ha ha nekem ezek az emberek nem felelnek meg akkor minek erőltessem? Teljesen életéről személyiségek vagyunk, és nem tudunk egymás mellet megmaradni. Egyedül a buszon, egyedül a héten, egyedül mindenhol ez nem hinném hogy jobb életre vezetne. Sprotolni továbbra is utálok emberek előtt szóval...
2019. jan. 30. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem kötelező volt mennem, ha nem lett volna kötelező biztos el nem megyek. Szerintem semmit nem vesztesz, ha nem mész el, igen, nekem is vannak jó emlékeim róla azért, de mennyi jobb emlékem lenne, ha nem kellett volna egy csapat brommal a hóban csúszkáznom, hanem otthon lehettem volna, ahol szeretek is lenni.

De ez a te döntésed, senki nem tudhatja, hogy alakul majd. Bár ha eddig nem alakultak ki a nagy barátságok, ahogy írod, ez se fog nagyon összehozni titeket.

2019. jan. 30. 12:59
 5/8 Tislerics Máté ***** válasza:
Én elmennék...
2019. jan. 30. 15:17
 6/8 A kérdező kommentje:
És mégis miért? Válaszotokat léccike jobban fejtsétek ki! Túl sok időm már nincs, kedden indulás! Nem idegenektől várok megoldást de kíváncsi lennék.
2019. jan. 30. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Én nem mennék el, túl sok a negatív indok abban, amit leírtál. Egyedül nem olyan buli, inkább várnék, amíg lesz egy olyan baráti köröm, akikkel szívesen megyek. Szerintem fölösleges olyat erőltetni, amit te is érzel, hogy nem lenne kényelmes és nem élveznéd minden pillanatát.
2019. jan. 30. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én elmennék, de van egy lányom, aki kb tudom, h pont ugyan így érezne ebben a szituációban és biztos, h őt nem kényszeríteném rá, h elmenjen.

Szokták ilyenkor mondani, h menj el, mert lehet h valami jó sül ki belőle.

De szerintem ebből nem sül ki semmi jó.

Szóval a helyedben nem mennék.

2019. febr. 13. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!