Csajok, nők! Ti lennétek kozmetikusok? Megérné? Ki mit gondol róla? Proli munka, elit munka?
Nem tudom, viszont abban az utcában, ahol lakom, van egy csaj aki nagyon oda van meg vissza, hogy ő kozmetikus, és ez elit. Viszont számomra nagyon instabil munkának tűnik. Van egy nagyon profi mani-, pedikűrös ismerősöm, akihez rengetegen járnak, és állítása szerint annyit keres, hogy meglegyen annyi pénze naponta, amennyit a minimálbéresek kapnak, s otthon dolgozik, tehát se lakbért nem kell fizessen és nem is adózik maga után.
Ezek szerint a kozmetikus jobban megérné?
Diplomásként mondom, hogy szerintem változatos munka, én szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni, ráadásul te osztod be az idődet.
Igaz, mások intim szőrzetét nem gyantáznám, a pattanásaikat sem nyomkodnám.
De pl. sminkesként el tudnám képzelni magam, mindig szerettem szép sminkeket készíteni magamnak és a családtagjaimnak.
Az meg hogy proli vagy elit, emberfüggő. Van a városban olyan kozmetikus, aki pár száz forintért mindent elvállal, de a munkája egy hajítófát nem ér. Egy hölgy is van, aki gyönyörű szempillákat épít, olyan sminkeket készít, hogy nem tudod róla levenni a szemed. Mindezt egy szép, igényes szalonban. Az árlistáját elnézve hülyére keresheti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!