Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél, hogyan cselekednél...

Mit tennél, hogyan cselekednél, ha egy heted van arra, hogy keress magadnak egy másik állást, munkahelyet?

Figyelt kérdés
Hátrány: nincsenek ismerőseid, barátaid, akikkel tartanád a kapcsolatot; kisebb eü.-problémád van ráadásul.

#hátrány #lehetőség #munka-állásváltoztatás
2022. jan. 3. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Keresnék. Mivel valószínűleg egy hét alatt nem jönne össze, elgondolkodnék mi az amit eladjak.
2022. jan. 3. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Keresnék, ahol csak tudok. Fb-on szoktam mindig látni hirdetéseket, olyat is, ami passzol a végzettségemhez. De megnéznék mindent, netes oldalakat, újsághirdetéseket. Családtagoknak szólnék, hogy szóljanak, ha tudnak valamit, vagy az ő ismerőseik.

Végső esetben Meki. Bár én most irodai munkát végzek, de úgy tudom, oda szinte mindig keresnek embereket. Most nyílik is egy új a környéken, úgyhogy biztosan kell ember. De gondolom, ez a helyzet más gyorséttermekkel is.

2022. jan. 3. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem aki akar, az talál munkát, a kérdés az hogy milyet.

Én például egyelőre elmennék haveromékhoz kutat fúrni.

Napi 20 ezer, 8 órában.

Egynek jó, aztán közben lehet másik állást keresni.

2022. jan. 3. 12:29
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Linkedin -en jelentkeznék minden témába vágó állásra és kitenném a táblát, hogy állást keresek.

Elküldeném fejvadász, munkaközvetítő és egyéb cégeknek a friss önéletrajzom, hogy ha találnak nekem való pozíciót egy hét múlva tudok kezdeni.

2022. jan. 3. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Több platformon próbálkoznék keresni filyamatosan.

Facebook, Linkedin, Profession, Jófogás, utca.

A takarítón át, a kinyhaikisegítőn, a segédmunkáson, a gyári szalagmunkason át egészen a szakmámig mindenre jelentkeznék.

Ha felvettek valahova utána lehet még tovább keresni kizárólag szakmabavágót.

2022. jan. 3. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
38%
"hiányszakmában" dolgozom, nemhogy egy hét, egy óra alatt is találnék állást.
2022. jan. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!