Miért vagytok magányosak?
Bár egyedül vagyok, de nem érzem magam magányosnak.
Az embernek egyedül is meg kell tanulnia boldognak lenni.
Haverkodhatnék, de egyre igényesebb vagyok.
Nekem fontos lenne, hogy olyan emberekkel legyek körbevéve, akik hozzám hasonlóan fejlődni akarnak szellemileg, szokásokban stb.
Illetve a szórakozási igény, nem a fesztiválozásban, piálásban, egyéb alantas szórakozásban merül ki...
Tehát szórakozásban is olyasfajta igényességre törekszik, aminél fontos az értelem fejlesztését megcélzó kikapcsolás, odafigyelve a biztonságra, egészségre stb.
Sajnos, nehéz ilyen típusú embereket találni.
Jó lenne létrehozni egy csoportot, de nem tudom, hogy hol?
Facebook szánalmas, insta meg hülyegyerekek gyűjtőhelye.
Bár párkapcsolatban élek, de mar egy ideje haldoklik az egész.
Kb fél éve nem aludtunk együtt, szexuális együttlétek nincsennek, próbáljuk kerülni egymást és a többi.
Borzasztóan magányosnak érzem magam emiatt, mivel nincsennek barátaim sem, így teljesen egyedül vagyok. A munkába és különféle könyvekbe menekülök.
Munka után inkább kiulok egy padra olvasni, mint hogy haza menjek és a semmin vitatkozzak..
Már teljesen kiábrándultam az emberekből.
Már nem hiszem, hogy mindenkinek van párja a világban, nem hiszem, hogy mindenkinek lehetnek jó barátai. Sajnos vannak, akiknek egyedül kell leélni az életüket.
24F
Mert így döntöttem. 30 éves koromig élveztem az életet, sokat jártam diszkóba, társasági ember voltam, sok alkalmi- és szexkapcsolatom volt, könnyen ismerkedtem, szerettek a nők, de elköteleződni nem akartam.
Aztán ezt a korszakomat le akartam zárni, és eldöntöttem, hogy ideje lenne már egy komolyabb kapcsolat, úgyhogy elkezdtem keresni olyan nőt, akivel összeköthetem az életem. Sajnos ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak. Volt pár élettársam, volt olyan, akivel csak hétvégente voltunk együtt, volt 3,5 éves és fél éves kapcsolatom is, de az igazit nem találtam meg.
Biztos bennem van a hiba. Nem szeretem a kötöttséget, nehezen tolerálok bizonyos dolgokat, nem szeretek kompromisszumot kötni, stb. A szex is fontos tényező. Ha az nem olyan és nem annyi, ami számomra ideális, akkor lehet akármilyen szép, okos és aranyos valaki.
Pár éve elengedtem a társkeresést, maradok egyedül, és megpróbálom így élni az életem.
Amúgy huszonévesen voltak olyan barátnőim, akiket imádtam, és így utólag bánom, hogy nem vettem feleségül egyiket se, de akkor nagyon hülye korszakom volt, hallani se akartam házasságról és családról. Már lassan unokáim lehetnének.
Persze azt is láttam, hogy a legtöbb házasság nem túl boldog. A szerelem elmúlik, utána már csak gürcölnek, gyereket nevelnek, fizetik a sok törlesztőrészletet, aztán rosszabb esetben el is válnak pár év után. Én legalább élveztem az életet. Valamit valamiért. Sose tudom meg, hogy hogy jártam jobban.
ma 10:17
" a legtöbb házasság nem túl boldog."
Na igen,mert eleve nem lehetsz szabad már,főleg ha még gyerek is van..
Mi olyan alantas a szórakozásban?
9.
Pl:
Hülyegyerek fesztiválozás.
Bebaszás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!