Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinálsz, ha valaki...

Mit csinálsz, ha valaki nagyon hiányzik, de nem tudod meglátogatni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Mi konkrétan az akadálya? Miért nem tudod meglátogatni?
2023. aug. 8. 15:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Már jó ideje létezik a telefon, sőt pár évtizede gond nélkül neten is elérhetnéd vágyaid tárgyát, de ha annyira régimódi vagy írjál neki egy postán feladott levelet.
2023. aug. 8. 15:42
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Az attól függ, hogy te érintett vagy-e a dologban.

A két fél közül te vagy az egyik?

2023. aug. 8. 15:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Összecsörgünk videóchaten. Vannak barátaim akik messze élnek, velük így tartom a kapcsolatot két találkozó között.
2023. aug. 8. 16:19
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Felhívom vagy ráírok chaten.
2023. aug. 8. 16:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Persze, lehet telefonálni, meg írogatni, de az nem ugyanolyan. Attól még hiányzik. És ott akarok lenni, hogy együtt csináljunk dolgokat, és meg akarom ölelni. De nem tudom meglátogatni, mert messze van tőlem, és nem tudok egyik pillanatról a másikra autóba pattanni
2023. aug. 8. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

De most erre mégis milyen választ vársz?

Lényegében három opció lehetséges:

1. Mégis elintézed hogy tudjatok találkozni.

2. Megoldod alternatív módon: telefonhívás, videochat, chat, email, távirat, stb.

3. Megszakítod vele a kapcsolatot.

Az elsőt te magad zártad ki a kérdésben. Akkor mit vártál?

2023. aug. 8. 17:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Hiányzik, és nem tudom meglátogatni. Beszélek vele, de ettől még nem múlik el. Valami figyelem elterelő, vagy "szomorúság csökkentő" tippre
2023. aug. 8. 18:16
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Tereld el a figyelmed, és csinálj valami mást (pl. takaríts, edzz, olvass egy könyvet)
2023. aug. 8. 18:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Volt egyszer, hogy nagyon vágyódtam valaki után, akivel szakítottunk, és feküdtem a hasamon az ágyon, és szenvedtem. Egyszer csak odajött az egyébként egyáltalán nem bújós díszmacskánk, és ráült a hátamra. És annyira jól esett, hogy szavakkal nehéz lenne kifejezni. Olyasmi volt, mintha a hátamból kiinduló nyitott áramkört (szenvedést) a macska lezárta, leszigetelte volna.

Szerezz be egy cicát gyorsan! Jobb lesz :)

2023. aug. 8. 23:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!