Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nyári szünet közepe van és...

Nyári szünet közepe van és még ki se mentem a lakásból mióta vége a sulinak, egész nap gépezek, ez normális? más is van hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

2023. júl. 11. 03:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. Még mindig jobb mintha részegen fetrengenél valami fesztiválon a saját hányásodban. Én is egy ideje visszaszoktam a gép elé, a szociális életet elengedtem, pláne az ismerkedést, semmi esélyem nincs, hiába próbáltam, nem vagyok elég gazdag és jóképű a nőknek. El kell felejteni, felesleges olyanért küzdeni ami nem lehetséges.

Ha GTA Online-on fenn vagy, felvehetsz ismerősnek, esténként szoktunk Survival-ezni meg hasonlók. :D

2023. júl. 13. 01:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez is gyakori védekezési mód, hogy az ember kreál magának egyfajta elképzelést, ami miatt "nem éri meg változtatni".

Ilyen elképzelések lehetnek a "minden nő gazdagokra vadászik", valamint "az életben való tapasztalatszerzés és szociális élet = a féktelen berúgással"

Én is a négy fal közt szúrtam el anno a kamasz koromat és elképzeléseket gyártottam, miért is jó ez... Meg "majd ha ez lesz meg az lesz akkor majd változtatok", mindig feltételekhez kötöttem vagy másra vártam.

Esetleg lehetőségekről mondtam le anélkül hogy kipróbáltam volna, rögtön elkönyvelve: "ez nem nekem való", "úgyse menne", "húha kellemetlen helyzetbe kerülhetek" pedig csak a saját elképzeléseim voltak ezek.

2023. júl. 13. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!