Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek nem lehet kapcsolata...

Akinek nem lehet kapcsolata mi teszi boldoggá?

Figyelt kérdés

Hagyjuk a siránkozós részt, hogy 30 vagyok, meg sikertelen a nőkkel. Viszont fogjuk meg másik oldalról a dolgot. Akik hasonló cipőben járnak azok miben találták meg a boldogságot, mivel szoktátok magatokat lefoglalni, vagy mi ad örömöt az életben?

Valami jó kis hobbin gondolkodom főként csak igazából eddig a legtöbb esetben megakadtam ott, hogy vagy túl drága anyagilag, vagy túl sok időt kéne ráfordítani ahhoz, hogy valóban értelme legyen ami munka mellett nehézkes.

Szóval pár tipp ha úgy van jöhetne, ki mivel találja fel magát.

2023. jún. 12. 00:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
:D
2023. jún. 12. 14:34
 22/26 anonim ***** válasza:
20 szép kilátások
2023. jún. 12. 14:46
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Olvasok filmezek, zenét hallgatok, nem érdekel már más.

Ha a nők így akkor én is így.

Meg próbálok, mindig félrenézni amikor látok szép lányokat. Ennyi.

26F

2023. jún. 15. 11:07
 24/26 anonim ***** válasza:

Sétálok, az mindig jót tesz. Úgy csinálok, mintha turista lennék, minden épületet megnézegetek. Nagyon kikapcsol.

Tekerőt a jófogáson nézzél, én citerát vettem ott. Sokan adnak el népi hangszert hagyatékból.

2023. jún. 23. 13:57
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Valami jó kis hobbin gondolkodom főként csak igazából eddig a legtöbb esetben megakadtam ott, hogy vagy túl drága anyagilag, vagy túl sok időt kéne ráfordítani ahhoz, hogy valóban értelme legyen ami munka mellett nehézkes."

Már nem azért, de mivel nincs kapcsolatod, ezért időből van neked a legtöbb :D

Nem leszóllak, csak én is egyedülálló vagyok, és nincs olyan hétköznap este, amin ne lenne valamilyen elfoglaltságom. Kórus, tánc, elkezdtem én is egy új hangszeren tanulni (dobolás), és akkor még hol van a családommal, barátaimmal töltött idő? Kevésszer unatkozok, de ha igen, akkor sem :D, mert pl olvasni is szeretek egyedül otthon, és a dobolást sem csak a dobszerkó előtt lehet gyakorolni, hanem otthon is egy gumilapon.

A drága/nem drága kérdésre meg már válaszoltak. Mindenhez kell pénz. De mivel nincs barátnőd, aki miatt olyanokra kellene költened, amire magadtól nem tennéd, ezért ha te lantot akarsz, és 250e-be kerül, akkor 2 hónapig nagyon olcsó kajákon élsz ha kell, és megveszed, ennyi. Nem lesz aki nyavalyog, hogy jaj nem megyünk sehova, meg jaj már megint zsíroskenyér a vacsora. Nekem is most kellene egy új crash cintányér, és mivel nincs kapcsolatom nyugodtan elverhetek rá 80-100e Ft-ot is, nem lesz aki beszóljon, hogy "minek ilyen drága cuccot venni, nem is játszol együttesben".

De ennél sokkal nagyobb kincs az egyedüllétben amit már említettem, az időd teljesen szabadon beosztása. Nincs az, hogy meg van beszélve szülőlátogatás, de neked nem nagyon van kedved hozzá inkább lantoznál egy kicsit, de muszáj menni, különben sértődés a vége. Ilyen helyzeteket illetően a sor végtelen.

2023. jún. 25. 10:44
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem van most kapcsolatom, de esküszöm magányosabbnak érzem magam benne, mint amikor szingli voltam.
2023. jún. 29. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!