Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Akinek nem lehet kapcsolata...

Akinek nem lehet kapcsolata mi teszi boldoggá?

Figyelt kérdés

Hagyjuk a siránkozós részt, hogy 30 vagyok, meg sikertelen a nőkkel. Viszont fogjuk meg másik oldalról a dolgot. Akik hasonló cipőben járnak azok miben találták meg a boldogságot, mivel szoktátok magatokat lefoglalni, vagy mi ad örömöt az életben?

Valami jó kis hobbin gondolkodom főként csak igazából eddig a legtöbb esetben megakadtam ott, hogy vagy túl drága anyagilag, vagy túl sok időt kéne ráfordítani ahhoz, hogy valóban értelme legyen ami munka mellett nehézkes.

Szóval pár tipp ha úgy van jöhetne, ki mivel találja fel magát.

2023. jún. 12. 00:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
Röhögök a sok " sikeres" kapcsolatos 30-as ismerőseimen. Ők még írigyek rám. MERT :::Két hetente meglatogathatom a családom. Anyut, húgomat és a családját. Az fent említett ismerőseim , nem is telefonálhatnak nekik. El vannak tíltva, az összes női rokonuktól . Szabadidőmben azt csinálok amit akarok pl: /Olvashatok , sétalhatok/. Ők nem. Egy asszonynak nevezett szobanövényt kell szórakoztatniuk. Nyaralni is odamennek ahova a párjuk mondja. Vicces... . Odanézek ahova akarok. Stb stb.
2023. jún. 12. 10:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
11. Jó ez azért elég radikális :D
2023. jún. 12. 10:40
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Jön a nyár, menj nyaralni. Én pszihológiai könyveket olvasok, kirándulok, van hobbym , tájképeket festek, portrékat rajzolok. Mondjuk én nem abból a szempontból választottam hobbyt meg elfoglaltságot hogy minél olcsóbb legyen, hanem hogy szeressem csinálni….. és ha olyat keresel ami nem kerül pénzbe, sem időbe, akkor már világos hogy miért nincs nő az életedben.
2023. jún. 12. 12:19
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 Valóban nagyon kisarkította a dolgokat, de ettől függetlenül van némi gazságalapja.. :D

Pl az egyik ismerősömék most vettek autót.

A csávó kinézett egy autó és szinte ódákat zengett róla hogy az milyen jó, meg mennyire tetszik neki.

Egy hónappal később megjelent egy Toyota yaris-al, kérdem hogy hogyhogy???

Válasz: feleségemnek ez tetszett..

Nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.. 😅😅

2023. jún. 12. 12:21
 15/26 anonim ***** válasza:
32%
De ha mindenről azt mondja hogy sokba kerül? Akkor legyen egy sétáló ember ( ne autóval mert tankolni kell az is pénz), és sétálgasson az is egy izgalmas hobby. Kirándulni is sokba kerül. Nyelveket tanulni az is drága. Én mondjuk az irodai munkám mellett hétvégente felszolgálok, és van keret az autómra meg veszek egy bicajt nyárra hogy tudjak tekerni . De akinek minden drága az maradjon a négy fal között és ne csináljon semmit.
2023. jún. 12. 12:27
 16/26 anonim ***** válasza:
44%
Saját magához is sóher a kérdező.
2023. jún. 12. 12:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
14. Jesszus :D Az azért már kemény :D Én nő vagyok, de engem senki nem tudna meggyőzni arról, hogy eladjam a Subarumat, mert az az én ízlésem, választásom, szeretett autóm. A páromnak meg a Mini-k tetszenek és egyáltalán nem beszélem le róla, pedig rühellem az ilyen kicsi kocsikat :D Ha azt szeretné, hát vegyen :D Nem értem az embereket. Ha saját pénzén veszi, azt vesz, amit csak akar :)
2023. jún. 12. 14:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy 20+ évesen amikor volt munkám meg nem is annyira gaz hogy nincs kapcsolat, de 30 és 40 felett, egyedül barátok nélkül már borzalom lesz

Nekem marad az öngyilkosság

2023. jún. 12. 14:23
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

#17 Azt hiszem hogy én máris kedvellek! :D

Nekem nagy álmom egy GC8-as Impreza 🤩

2023. jún. 12. 14:25
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#18 Dehogy maradt! itt van a Gyk, avagy itt vagyunk neked mi! xD
2023. jún. 12. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!