Van rokoni kapcsolatod? Boldoggá tesz vagy egye fene beülsz arra a husi levesre, meg sütire?
Figyelt kérdés
Én volt akihez csak a süti miatt mentem mikor kislány voltam. Akiket szeretek akkor is megyek ha nincs süti, mert szerem amiket ahogyan mesélnek!
Van akikkel megszakadt a kapcsolat és sajnálom!
N
2021. okt. 9. 01:59
A kérdező szavazást indított:
Van jó rokoni kapcsolatom
Nem beszélek rokonaimmal
Csak a süti miatt megyek mert Q finom
62 szavazat
1/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok szavazni a saját kérdésem alatt!
2021. okt. 9. 02:03
2/16 anonim válasza:
Csak a husi leves miatt. Körbe szoktam járni a házakba és meg kérdezem hogy kelle valakinek rokón akit lehet nézni husi levesért cserébe.
3/16 anonim válasza:
Nem érteni
Kicsi magyar
Öccá,ha nem kell menni el a lábaddal
4/16 anonim válasza:
1000 km-re élek, és tinikorban azért már nem járkáltam le csak a húsleves miatt a rokonokhoz.
Most, amikor hazajutok évente 2-3x, akkor persze, végiglátogatok mindenkit.
5/16 anonim válasza:
Félévente amikor hazamegyek pár napra mindig van valami családi ebéd ahol összegyűlünk, ott látjuk egymást meg beszélgetünk estig de ezen kívül nem tartom velük a kapcsolatot.
6/16 anonim válasza:
Én nem csak a kaja miatt vannak jó rokoniam.
7/16 anonim válasza:
Nekem gyakorlatilag nincsenek rokonaim. Csak olyan távoliak, akiket egyáltalán nem ismerek. Másodunokatestvéreim a legközelebbiek, velük összesen kb 5x találkoztunk a 30 év alatt. Úgyhogy nincs süti, csak ha veszek vagy sütök magamnak. :(
8/16 anonim válasza:
Nem járok rokonokhoz egyáltalán.
9/16 Metionin válasza:
Nincs, leszarom a rokonaimat. Egy rakás képmutató bánatoskenyér az összes.
10/16 anonim válasza:
Igen,ahogy az előttem válaszoló írja,ilyen is van….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!