Van rokoni kapcsolatod? Boldoggá tesz vagy egye fene beülsz arra a husi levesre, meg sütire?
Én volt akihez csak a süti miatt mentem mikor kislány voltam. Akiket szeretek akkor is megyek ha nincs süti, mert szerem amiket ahogyan mesélnek!
Van akikkel megszakadt a kapcsolat és sajnálom!
N
Csont ugyanez van velem is!
De szerintem amiatt erzed te is finomnak az etelt ott ahol, mert szeretet van! Eskuszom ettol az izek is jobbak. Ez csak pszichologia de mukodik. :)
És az is a pichológiának köszönhető,hogy ékezetlen szavakat értelmezzünk?
Mert na,csak,hogy a legegyszerübb példát hozzam fel,szar-szár,nem mindegy,pedig csak egy ékezet….
Jeje :)
Nem,nem szúrkálódom…
Csak érdekelt…
Mert…
Egyik nagyszülőm volt ,a másik volt…
Itt kifejtem bővebben.
Nagymamám akit nagyon szerettettem ,szólitottam (tuk) Bözsi mamának.nagyon izletes ételeket készitett,de komolyan…
A màsik nagymamám csak egyszerüen mama vagy nagymama volt.
Őt is kdeltem mint nagyszülőt,viszont ő csak az a nyagyszülő volt akit meglátogattunk havi egyszer.ez nem a távolság miatt volt ám.
De mikor meglátogattuk mindig hihetetlen finom elemózsiával kinált minket.
Ugyhogy szerintem (hangsúlyozom szerintem) nem köthető össze a szeretet (táplált szeretet) a különböző embertársi viszonyokkal szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!