Évek óta magányos emberek, hogyan küzdötök meg ezzel a dologgal?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 02:44
11/15 A kérdező kommentje:
Én is rendszeresen edzek. De nem segít már. Legtöbbször már kedvem sincs hozzá, csak kötelező teendőként tudom le. Szinte folyamatos fáradtsággal küzdök.
2023. jún. 8. 21:17
13/15 horex válasza:
Korfüggő
Én már öreg farok vagyok, depivel párositva, barátaimat eltemettem, valahol van egy barátnőm, csak vegetálok . Naponta annyit beszélek hogy köszönök a pénztárosnak a boltban
Itthoni hobbim jópár lenne, de már nincs energiám hozzájuk. Csak peregnek a napok
Aki teheti ne adja fel, ez így lélek és test örlő helyzet
14/15 Rendszermérnök válasza:
Sajnos addig sem jutok el, hogy leszólítsam azt, aki tetszik, vagy én neki. Ez így nehéz, mert önváddal párosul. (Így nem érdemes.)
Ahogy előttem írták: fel kell hozni az ember közérzetét, és akkor átkapcsolni élő üzemmódra. Amikor képes vagyok feltételezni, hogy normális emberekkel vagyok körülvéve, akkor szokott ez megtörténni.
15/15 anonim válasza:
Sehogy, csak vagyok. Tudom, hogy változtatni kéne, és igyekszem is, nem ugyanaz az ember vagyok, mint aki egy éve voltam, de ha visszanézek, mintha semmi sem változott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!