Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Évek óta magányos emberek,...

Évek óta magányos emberek, hogyan küzdötök meg ezzel a dologgal?

Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 02:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is rendszeresen edzek. De nem segít már. Legtöbbször már kedvem sincs hozzá, csak kötelező teendőként tudom le. Szinte folyamatos fáradtsággal küzdök.
2023. jún. 8. 21:17
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy, sodródom...
2023. jún. 9. 16:13
 13/15 horex ***** válasza:
100%

Korfüggő

Én már öreg farok vagyok, depivel párositva, barátaimat eltemettem, valahol van egy barátnőm, csak vegetálok . Naponta annyit beszélek hogy köszönök a pénztárosnak a boltban

Itthoni hobbim jópár lenne, de már nincs energiám hozzájuk. Csak peregnek a napok

Aki teheti ne adja fel, ez így lélek és test örlő helyzet

2023. jún. 10. 12:36
 14/15 Rendszermérnök válasza:
100%

Sajnos addig sem jutok el, hogy leszólítsam azt, aki tetszik, vagy én neki. Ez így nehéz, mert önváddal párosul. (Így nem érdemes.)

Ahogy előttem írták: fel kell hozni az ember közérzetét, és akkor átkapcsolni élő üzemmódra. Amikor képes vagyok feltételezni, hogy normális emberekkel vagyok körülvéve, akkor szokott ez megtörténni.

2023. jún. 10. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, csak vagyok. Tudom, hogy változtatni kéne, és igyekszem is, nem ugyanaz az ember vagyok, mint aki egy éve voltam, de ha visszanézek, mintha semmi sem változott volna.
2023. jún. 11. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!