Nagyon magányos vagyok,mit tegyek?
Nehezen viselem a magányt!
Nincsen semmi ami örömet okozna!
Csak bejárok dolgozni.utánna meg csak rossz kedvem van.Üres az életem.Semmi hobbi nem érdekel.
Nagyon hiányzik hogy legyen barátnőm.De nem kellek senkinek.Nem is mostanában volt párom.Próbálkozok eljárni autozgatni sétálni de nem segít semmit.Nagy nullának érzem magam.Olyan mintha egyedül lennék a világba.Még ahoz sincs bátorságom hogy itt hagyjak mindent pedig az lenne a megoldás ahogy látom.Ebböl ki lehet keveredni?34f
Ha nincs semmi ami örömet okozna, akkor minek akarsz társat?
Hogy együtt unatkozzatok és együtt legyetek magányosak?
2 és
Voltam pszichologusnál de nem segített!
Évekig is eltarthat egy jó pszichoterápia. Nem annyi, hogy voltam, de nem segített. Hányszor?
És meddig jártál a pszichológushoz? Amikor úgy tűnt, hogy nem segít, próbáltad leváltani másikra? Ha nem segített, hogy a fenébe gondolod, hogy majd egy barátnő segít?
Miért akarod ezt a megkeseredettséget egy másik ember nyakába akasztani? Aztán ha nem oldja meg a problémáidat helyetted, akkor még ő lesz elhordva szívtelen ribinek, igaz?
Depressziós vagy, mint én.
Én pszichológushoz járok, de eleddig nem sikerült meggyőznie, hogy lenne értelme tovább élnem...
Rossz fele keresed a valaszt, nem tars kell hanem dolgok amiket szeretsz az eletben.
Probalj ki hobbikat eroltesd a dolgot azt is probald ki ami nem tetszik, szanj ra par alkalmat.
A kondi, sport altalaban alapbol segit de van ezer masfele szorakozas is.
Lehet az is h utalod a munkad. Probalj meg valtani mast kitanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!