10. hetes kismama vagyok-mikortól lehet elkezdeni sportolni és mit?
Figyelt kérdés
2008. febr. 19. 17:02
1/5 anonim válasza:
Hát ha csak most akarsz elkezdeni sportolni,akkor csak is könnyü gyakorlatokat,hogy meg nem eröltesd magad.Csak a kismama tornát csináld,és azt is csak addi´g,amíg jól esik.
2/5 A kérdező kommentje:
Én sportoló vagyok-futó!Így miket csinálhatok?
2008. febr. 19. 17:58
3/5 anonim válasza:
SZIA,2 HÉT MULVA EDZÖTEREMBEN LEHET BICIKLIZNI MEG FUTOPADON NAPI 20-30 PERCET SÉTÁLNI.25 HETES KISMAMA.
4/5 anonim válasza:
Ha eddig is sportoltál, ne hagyd abba . A terhesség egy állapot, nem betegség, sőt ilyenkor még nagyobb szükség van a test jó állapotban tartására.
Futni is lehet addig, amíg a hasad nem akkora, hogy "lögyögjön" és zavarjon, de persze megerőltetni nem szabad magad!
Amúgy minden mást is lehet csinálni, az ugrálást nem javasolják-pl aerobic.
A terhestorna mindenképp jó arar, hogy lásd, mit lehet:-) De ha izgulsz ,kérd ki egy gyógytornász tanácsát.
5/5 anonim válasza:
Ajánlatos vigyázni a sporttal a terhesség 15 hetéig, vagy legalábbis addig, amig el nem múlik a veszélyes időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!