Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért jó az ha sok az egyedül...

Miért jó az ha sok az egyedül élő,magányos szűz férfi?

Figyelt kérdés
Régen is volt ez hogy kikosaraztak lányok fiúkat mert nem néztek ki jól,nem volt autójuk,túl jófiúk voltak stb.De szerintem nem ekkora számban mint most.Most mintha biztatnák is a lányokat hogy ne álljanak szóba olyan fiúkkal akinek nincs pénze,nincs autója,nem néz ki elég jól,és az internetnek köszönhetően a lányok át is veszik egymástól ezt a lenéző,válogatós,flegma stílust.A fiúk meg ott maradnak egyedül,nő nélkül,szüzen.De miért jó ez?Kinek jó ez hogy ez így van?Kinek van ebből haszna?Az államnak?Miért jó az ha a férfiak nem kapnak nőt?31/F

2023. máj. 20. 02:42
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
89%
#40 Azért mert nincs Budapesti lakásod meg kitömött pénztárcád mint a #33as cicababának. 🤣🤣
2023. máj. 21. 01:54
 42/43 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy én kicsit azt gondolom, hogy a 33as cicababa valójában férfi, aki azért írt, hogy az előtte író, valóban női válaszolókat hiteltelenítse.

Én csak azt tudom mondani, hogy baráti körben, van egy csomó átlagos kinézetű csávó, abból pont annak az egynek lett nagyon nehezen kapcsolata, aki örökölt lakást, mindenki másnak simán van kapcsolat. Művelt, okos, egyetemet végzet, átlagos kinézetű férfiak, akik dolgoznak, hogy megteremtsék az életüket. Szerintem pl 40-es sokszor nem az a baj, hogy nincs lakás meg iphone, hanem hogy a nőknek nem vonzó egy motivalatlan férfi, akin látszik hogy soha nem is lesz jobb az eletszinvonala.

2023. máj. 21. 10:04
 43/43 anonim ***** válasza:
81%

Én egy gyárban dolgozom ahol szart se keresünk kb. Az itteni incelkék szerint akkor az a hely a szüzek paradicsoma kéne hogy legyen de valahogy kb mégis a 90%ának van párja meg még egymással is gyakran összeszűrik a levet. Talán ki kene kapcsolni néha a telefont és felnézni a valódi világban ahol nem lájkok vannak meg követések meg insta modellek

Komolyan szánalmas kis tökik vagytok akiket nem lehet meggyőzni az igazságról. Sírjatok tovább hogy a világ milyen csúnya igazságtalan,addig a népesség további 90%a éli az életet helyettetek is

2023. máj. 21. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!