Miért jó az ha sok az egyedül élő,magányos szűz férfi?
Amúgy én kicsit azt gondolom, hogy a 33as cicababa valójában férfi, aki azért írt, hogy az előtte író, valóban női válaszolókat hiteltelenítse.
Én csak azt tudom mondani, hogy baráti körben, van egy csomó átlagos kinézetű csávó, abból pont annak az egynek lett nagyon nehezen kapcsolata, aki örökölt lakást, mindenki másnak simán van kapcsolat. Művelt, okos, egyetemet végzet, átlagos kinézetű férfiak, akik dolgoznak, hogy megteremtsék az életüket. Szerintem pl 40-es sokszor nem az a baj, hogy nincs lakás meg iphone, hanem hogy a nőknek nem vonzó egy motivalatlan férfi, akin látszik hogy soha nem is lesz jobb az eletszinvonala.
Én egy gyárban dolgozom ahol szart se keresünk kb. Az itteni incelkék szerint akkor az a hely a szüzek paradicsoma kéne hogy legyen de valahogy kb mégis a 90%ának van párja meg még egymással is gyakran összeszűrik a levet. Talán ki kene kapcsolni néha a telefont és felnézni a valódi világban ahol nem lájkok vannak meg követések meg insta modellek
Komolyan szánalmas kis tökik vagytok akiket nem lehet meggyőzni az igazságról. Sírjatok tovább hogy a világ milyen csúnya igazságtalan,addig a népesség további 90%a éli az életet helyettetek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!