Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért jó az ha sok az egyedül...

Miért jó az ha sok az egyedül élő,magányos szűz férfi?

Figyelt kérdés
Régen is volt ez hogy kikosaraztak lányok fiúkat mert nem néztek ki jól,nem volt autójuk,túl jófiúk voltak stb.De szerintem nem ekkora számban mint most.Most mintha biztatnák is a lányokat hogy ne álljanak szóba olyan fiúkkal akinek nincs pénze,nincs autója,nem néz ki elég jól,és az internetnek köszönhetően a lányok át is veszik egymástól ezt a lenéző,válogatós,flegma stílust.A fiúk meg ott maradnak egyedül,nő nélkül,szüzen.De miért jó ez?Kinek jó ez hogy ez így van?Kinek van ebből haszna?Az államnak?Miért jó az ha a férfiak nem kapnak nőt?31/F

2023. máj. 20. 02:42
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok a 24-es válasz és 23 éves vagyok, barátaim 20 és 30 között főleg. Egy barátnőm van, aki a seggét mutogatja instán, nincs kapcsolata.
2023. máj. 20. 10:03
 32/43 anonim ***** válasza:
25%
#30 Na erről beszélek, egy értéked van az is mulandó, és máris nagy arcod van. :D
2023. máj. 20. 10:32
 33/43 anonim ***** válasza:
23%
#32 igeeen, ez az egy értékem van, ja meg egy budapesti lakás és kitömött pénztárca.😘 Majd ilyen paraméterekkel biztosan a magadfajta csóró, átlagos (vagy átlagon aluli) fog kelleni. Puszi neked, 30-as voltam.
2023. máj. 20. 11:02
 34/43 anonim ***** válasza:
37%
A #32-es is elég nagy paraszt, de te is nagyon kompenzálni akarsz valamit ezzel a haláli szöveggel, #33-as. Szerintem összeillenétek. Két arrogáns surmó.
2023. máj. 20. 11:35
 35/43 anonim ***** válasza:
21%

Ritkaság ma hogy egy fiatal tini lánynak ne legyen instája.

És ebben az rossz hogy így csomó rengeteg fiú rájuk ír. :(

2023. máj. 20. 11:37
 36/43 anonim ***** válasza:
91%

"Azért az sem mindegy hány éves vagy és a barátnőid. Mert nyilván nem a 30as korosztályról van szó."

A kérdező is 30-as.

2023. máj. 20. 11:50
 37/43 anonim ***** válasza:
66%

"Ritkaság ma hogy egy fiatal tini lánynak ne legyen instája."

Fiatal tini lányokat hagyd békén.

2023. máj. 20. 11:51
 38/43 anonim ***** válasza:
66%
Valami elképesztő az incelek szűklátókörűsége. Mintha csak egyféle nő létezne a szemükben. Ti nem járatok ki emberek közé??
2023. máj. 20. 12:16
 39/43 anonim ***** válasza:
63%

#37 oké persze akkor a 30-as 50-es nunikkal leszek együtt 🤣

Én is tini vagyok.

2023. máj. 20. 13:20
 40/43 anonim ***** válasza:
69%

Én csak azt nem értem, egyeseknek miért jó itt a válaszadók közül hogy konkrétan hazugságokat terjesztenek. Pl. hogy a többségnek nem számít a pénz meg a külső.

A lónak a pikuláját nem. 99,9%-nál csak az számít. Kezdjük ott hogy a többség vagy szóba se áll veled alapon, vagy reflexből lekoptat ha nem mutatsz fel rögtön az elején elég zsét, és nem nézel ki minimum jobban mint az átlag 80-90%. Randiig se jutsz el, nem hogy párkapcsolatig. Az intelligenciáról meg az előzékenységről, megbízhatóságról ne is beszéljünk, egy nőket megbecsülő, tisztelő, udvarias, visszafogott férfi ma alapból halálra van ítélve. Vajon véletlen hogy napokon belül töltöm a 27-et és még nem volt senkim? Aligha! És nem, nem a sült galambot vártam otthon a szobámban: olyan mennyiségű visszautasítást, ignorálást és megalázást tudnék felmutatni, hogy Harry Potter hosszúságú könyvet meg lehetne velük tölteni. És még csak nem is a szupermodell cicababáknál próbálkoztam, hanem tök átlag lányoknál. Elég sokatmondó az 50+ próbálkozásból 0 sikeres... Gondolom biztos mind véletlen, és semmi köze ahhoz hogy nincs menő kocsim meg ájfónom meg nem posztolgatok Karib-szigeteken nyaralós képeket...

2023. máj. 20. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!