Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért jó az ha sok az egyedül...

Miért jó az ha sok az egyedül élő,magányos szűz férfi?

Figyelt kérdés
Régen is volt ez hogy kikosaraztak lányok fiúkat mert nem néztek ki jól,nem volt autójuk,túl jófiúk voltak stb.De szerintem nem ekkora számban mint most.Most mintha biztatnák is a lányokat hogy ne álljanak szóba olyan fiúkkal akinek nincs pénze,nincs autója,nem néz ki elég jól,és az internetnek köszönhetően a lányok át is veszik egymástól ezt a lenéző,válogatós,flegma stílust.A fiúk meg ott maradnak egyedül,nő nélkül,szüzen.De miért jó ez?Kinek jó ez hogy ez így van?Kinek van ebből haszna?Az államnak?Miért jó az ha a férfiak nem kapnak nőt?31/F

2023. máj. 20. 02:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
46%
Ez leginkább azért van, mert az internet miatt minden csaj azthiszi magaról, higy Ő valaki. Neki nem elég egy szimpla, egyszerű pasi, hiszen több száz lájkot kapott a 600 seggmutagató meztelen képére is. Tehát ő fontos, értékes. Neki jár a jó pasi milliókkal. Közben meg egy szutyok ribi.
2023. máj. 20. 08:12
 22/43 anonim ***** válasza:
81%
Talán nem az insta csajszikra kéne verni, hanem saját szinten keresgélni.
2023. máj. 20. 08:24
 23/43 anonim ***** válasza:
34%
#22 Akkor mutass olyan csajt akinek nincs istája, amin kint a segge.
2023. máj. 20. 08:29
 24/43 anonim ***** válasza:
81%
Nekem például instám sincs, se a páromnak és még jópár barátnőmnek. Ezért mondom, hogy rossz helyen nézelődsz.
2023. máj. 20. 08:38
 25/43 anonim ***** válasza:
47%
Azért az sem mindegy hány éves vagy és a barátnőid. Mert nyilván nem a 30as korosztályról van szó.
2023. máj. 20. 08:46
 26/43 anonim ***** válasza:
73%
20-30-asokból áll a baráti köröm, egyikük se mutogatja magát az interneten, és én se.
2023. máj. 20. 08:50
 27/43 anonim ***** válasza:
32%
Akkor ti valami elszeparált kis közösség vagytok 😂
2023. máj. 20. 08:52
 28/43 anonim ***** válasza:
83%

23:

Egyetlen nő ismerősömnek sincs kint a s.gge az instán, mondjuk sokuknak instája sincs. Pedig változatos korosztály, főleg 20-40 között.

Valószínű, hogy te mozogsz ilyen körökben. Ugyanaz, mint mikor influencerekre panaszkodnak egyesek, miközben szándékosan keresik az ilyen trash tartalmat.

2023. máj. 20. 09:09
 29/43 anonim ***** válasza:
82%
Azt hozzá kell tenni, hogy én neten ismerkedem, mert külföldön dolgozom. És minden csaj akivel matchelek, egyből azzal jön, hogy instán írj, itt mem vagyok aktív. És nem csak a fullos nőket húzom be. Amúgy igen van instám, de kb vagy 2 képem van fent, nem is használom max csetelni.
2023. máj. 20. 09:20
 30/43 anonim ***** válasza:
58%

#23 itt vagyok.🙋🏻‍♀️

Instan összesen 4 képem van fent, se mellem, se seggem nem látszik egyiken sem, mégis többszáz lájk van az összes képemen (300-400). Tudod miért? Mert krvajól nézek ki. Az utcán idegenek odaszoktak jönni megdicsérni, hogy milyen szép vagyok, konkrétan bárkivel össze tudok jönni, akkor miért kéne egy átlagos, aki ráadásul még csóró is?

2023. máj. 20. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!