Az incelek olyan csajokkal is összejönnének, akik nem hajlandók szőrteleníteni?
"Többnyire a nők fizikai (nem vered agyon/erőszakolod meg) és érzelmi (szereted, nem csak szórakozol vele) biztonságra vágynak. Nem kell helyes/izmos/pénzes csávónak lenned ahhoz, hogy elvarázsolj egy csajt"
Aztan megis a Dhammu Roland, Berki, M. Richard, Ted Bundy stb. fazonokra buknak a nok non-stop.
38F incel
35
A tények magukért beszélnek szerintem, egyetlen bűnöző vagy pszichopata sem incel, csak az incelek azok. Vajon miért lehet ez? Vajon nem azért mert a külső fontosabb mint a belső?
#36 Nah ezeket a tényeket támaszd nekem alá hiteles forrással, jó? :) Főleg, hogy én máris tudom őket cáfolni:
Ó, és a kérdés továbbra sem ez, de ha szeretnéd, kiírhatok egyet arról is, hogy ha a nők csak az erőre buknak, miért vannak még incelek? Hiszen a megoldás csak annyi, hogy kigyúrják magukat és lesz csajuk?
Csak annyit válaszolj, hogy szeretnél-e egy másik kérdés alatt erről tovább vitatkozni, ezt a kommentszekciót ne offold ezzel tovább, mert jelenteni foglak a válaszaiddal együtt.
38
Egy 160 centis 45 kilós srác mikor fog 190 centi 130 kiló lenni? :DD
De ha sikerült is felmennie legalább 70-re akkor is csak akkor működne, ha chad arcfelépítése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!