Az incelek olyan csajokkal is összejönnének, akik nem hajlandók szőrteleníteni?
Szétnéztem, és azt tapasztaltam, hogy a kevésbé népszerű nők (én nem rondázok le senkit) körében méginkább brillíroznia kell egy pasinak, azért, mert ezek a nők a saját hiányosságaikat is a pasiban akarják megtalálni.
Másképp fogalmazva, a legtöbb ilyen nőnek nem a külsőjével van a legnagyobb probléma.
#7 Tényleg?! :O Elsőre ez érdekes fejlemény, de ha belegondolok, akkor tényleg nem idegen látvány a hőbörgő ronda, buta nő, aki mindent kikér magának. Viszont azért hadd ne legyen már ez sem kiindulási alap. Finomítanám akkor a "kedves, aranyos és/vagy túlsúlyos és/vagy nem túl szép arcú" nőkre a dolgot. :)
(kedves && aranyos) || túlsúlyos || nem túl szép arcú
A túlsúlyon lehet segíteni lefogyással, a szabálytalan arcon pedig lehet segíteni plasztikával.
Ellenben egy undorító személyiség mindig is egy undorító személyiség fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!