Az incelek olyan csajokkal is összejönnének, akik nem hajlandók szőrteleníteni?
13
Ha egy nő akarna valamit azt gyanúval fogadnám valóban mivel nem konzisztens azzal amit tapasztaltam. Tehát biztosan csak valamit meg akar szerezni tőlem.
#15 Ezzel kapcsolatban két dolog merült fel bennem:
• Mit tudsz te nyújtani egy nőnek, amit annyira meg akarna tőled szerezni?
• Ha te össze akarsz jönni valakivel, az azért van, mert csak adni és adni akarsz neki, de te nem vársz tőle vissza semmit?
17
Én törődést, szeretetet ilyesmiket tudnék "nyújtani". De ugye az igazi vonzalomhoz nem ezeket kell nyújtani hanem ahhoz kell egy külső meg egy laza magabiztos személyiség (ami általában jön a külsővel). Ezért is fogadnám gyanúval egy lány közeledését, mivel előtte nem történt meg így biztosan csak a segítségem kell neki, lehet munkanélküli és kell egy kis idő neki amíg talpra áll, vagy munkahelyen segítenem kell, megtanítani neki ezt azt, vagy ha még egyetemista vagy akkor ugye a házi feladatok miatt stb. Tehát tudnod kell, hogy nem érted teszi, nem rád kíváncsi, hanem kell valami éppen neki.
Én persze elvárnán, hogy szeressen és magam miatt akarjon. De ez nagyon ritka, ezetleg kis falukban van még ilyen. Városon már menőnek kell lenni és híresnek. Ehhez meg minimum beugró a jó külső.
#18: Látod ezért hülyeség ez az egész incelkedés.
A válasz elején leírod, hogy te igazából "szerelmet" (vagy amit te annak gondolsz) azt tudod nyújtani, a végére már kitalálsz másik három dolgot, amit nyújtani tudsz és biztos az kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!