Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az incelek olyan csajokkal is...

Az incelek olyan csajokkal is összejönnének, akik nem hajlandók szőrteleníteni?

Figyelt kérdés

2023. máj. 6. 17:59
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
#10 Oké, ez igaz mindkét nemre. Meg mondjuk már most marhára eltértünk az eredeti kérdéstől.
2023. máj. 6. 19:59
 12/43 anonim ***** válasza:
79%
Az undorító személyiség nem kizáró ok. A szép csajok erre a bizonyíték.
2023. máj. 7. 09:30
 13/43 anonim ***** válasza:
85%
elsőre rá lehet vágni, hogy igen, az incelnek mindegy, csak nő legyen. Valójában meg nem. Az incel életének az ad "értelmet", hogy nem kap nőt, ami nem az ő hibája, hanem a nőké. Ha egy nő akarna tőle valamit, akkor is megmagyarázná, hogy ez miért nem jó és miért nem jönne össze vele.
2023. máj. 7. 09:34
 14/43 A kérdező kommentje:
#13 Hasonlót érzek én is az egész incelség mögött.
2023. máj. 7. 09:36
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

13

Ha egy nő akarna valamit azt gyanúval fogadnám valóban mivel nem konzisztens azzal amit tapasztaltam. Tehát biztosan csak valamit meg akar szerezni tőlem.

2023. máj. 7. 09:36
 16/43 anonim ***** válasza:
69%
#14: És meg is jött az incel, aki "insider"-ként igazolja
2023. máj. 7. 09:38
 17/43 A kérdező kommentje:

#15 Ezzel kapcsolatban két dolog merült fel bennem:

• Mit tudsz te nyújtani egy nőnek, amit annyira meg akarna tőled szerezni?

• Ha te össze akarsz jönni valakivel, az azért van, mert csak adni és adni akarsz neki, de te nem vársz tőle vissza semmit?

2023. máj. 7. 10:51
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

17

Én törődést, szeretetet ilyesmiket tudnék "nyújtani". De ugye az igazi vonzalomhoz nem ezeket kell nyújtani hanem ahhoz kell egy külső meg egy laza magabiztos személyiség (ami általában jön a külsővel). Ezért is fogadnám gyanúval egy lány közeledését, mivel előtte nem történt meg így biztosan csak a segítségem kell neki, lehet munkanélküli és kell egy kis idő neki amíg talpra áll, vagy munkahelyen segítenem kell, megtanítani neki ezt azt, vagy ha még egyetemista vagy akkor ugye a házi feladatok miatt stb. Tehát tudnod kell, hogy nem érted teszi, nem rád kíváncsi, hanem kell valami éppen neki.

Én persze elvárnán, hogy szeressen és magam miatt akarjon. De ez nagyon ritka, ezetleg kis falukban van még ilyen. Városon már menőnek kell lenni és híresnek. Ehhez meg minimum beugró a jó külső.

2023. máj. 7. 11:26
 19/43 A kérdező kommentje:
#18 Akkor neked is leírom - ahogy sok embernek leírtam már ezen az oldalon -, hogy nem a jó külső számít, hanem a szép belső - hülyén hangzik, viszont tényleg így van. :) Többnyire a nők fizikai (nem vered agyon/erőszakolod meg) és érzelmi (szereted, nem csak szórakozol vele) biztonságra vágynak. Nem kell helyes/izmos/pénzes csávónak lenned ahhoz, hogy elvarázsolj egy csajt. Engem például kifejezetten taszítanak a tipikus helyes pasik. Jó tanács: ha legközelebb ismerkedsz/randizol egy lánnyal, próbálj arra koncentrálni, hogy biztonságban érezze magát melletted (lelkileg & fizikailag). Egy próbát megér.
2023. máj. 7. 11:43
 20/43 anonim ***** válasza:
79%

#18: Látod ezért hülyeség ez az egész incelkedés.

A válasz elején leírod, hogy te igazából "szerelmet" (vagy amit te annak gondolsz) azt tudod nyújtani, a végére már kitalálsz másik három dolgot, amit nyújtani tudsz és biztos az kell neki

2023. máj. 7. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!