Szerintetek ha mostanában nem igazán merek beszélni az emberekkel, akkor ez külföldön tud változni, változhat az ember személyisége rövidebb idő alatt?
Attól függ, szerintem változhat, de nem mondanám biztosra hogy ez minden embernél így van.
Én például alapvetően nagyon introvertált, nyugodt vérmérsékletű ember vagyok, kevés emberrel tartom a kapcsolatot. Könnyen ki is fáradok mentálisan az összejöveteleken. Ennek ellenére ha angolul kell beszélnem akkor teljesen megváltozik a személyiségem, viselkedésem, hanghordozásom. Valamiért idegen nyelven könnyebb kapcsolódnom másokhoz, és kifejezetten élvezem is a társalgásokat, be nem áll a szám, viccelődök, közvetlen leszek, ilyesmi. Ahogy tudom sok ember tapasztal hasonlót, és megfigyelték magukon hogy máshogy viselkednek akkor ha az anyanyelvükön beszélnek és akkor ha idegen nyelven. Mondjuk, ne támassz magad elé nagy elvárásokat, kezdésnek tényleg az lenne a legjobb ha stressz nélkül tudnál beszélni másokkal az anyanyelveden is.
Már itt sem mersz megszólalni?
Akkor külföldön, idegen nyelven tényleg biztosan Te leszel a party középpontja, kétségem sem fűződik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!