5 hónapja senki sem keresi a társaságom. Ez annak betudható, hogy nincs személyiségem?
Februárban hívott a volt osztálytársam utoljára, ő volt az utolsó akivel beszéltem.
Azóta csak a szüleim,meg ha érdeke úgy kívanja a tesóm hozzám szól.
Na és a 72 éves szomszédom,akivel szoktam dumálni ha éppen találkozunk.
Facebookon sem ír rám senki, pedig még a messengert is letöltöttem anno.
Nincs személyiségem , vagyis legalábbis nincsenek sem elveim sem semmi olyanom ami mellett kitartanék, mindig gúnyt űzök magamból. Például soha nem voltam szerelmes, még randim sem volt mert félek, hogy meglátnak ismerősök és kinevetnek ( ez onnan jött, hogy 3. osztályos voltam és meghívtam egy lány osztálytársam egy kólára aztán egy srác osztálytársam kinevetett, és közben azt mondta ,hogy csajozok azóta ha olyan gondolataim vannam, hogy elhívnék egy lányt valahova akkor az a hang van a fejembe).
Na tehát ez lenne a megjegyzés a kérdéshez. 22 éves fiú vagyok, és nem vettek fel töri szakra.
:(
Na de attól, hogy letöltöd a messengert, miért írna rád valaki? Én is letöltöttem a smartbankot, aztán mégse lettem milliomos.
Komolyra fordítva, keress társaságot, ha az hiányzik, ne a sült galambot várd!
Egyébként is, mi van, ha kinevetnek az ismerősök? Magad mondod, hogy egyszer már kinevettek. Túlélted, nem? Biztos megint túlélnéd. Hívj olyan lányt randira, aki nagyon ciki, pl. bajuszos. Akkor legalább tudod, miért nevetnek ki. Vagy keress olyan ismerősöket, akiknek a szellemi szintje meghaladja a 9 éves gyerekekét.
A töri szak miatt részvétem, bár szerintem a töri marha unalmas, de Te nyilván nem így látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!