Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kezdenél magaddal?

Mit kezdenél magaddal?

Figyelt kérdés

26 évesen kezdem azt érezni, hogy az én életem értelmetlen.

Mielőtt félreértésekbe ütköznénk, egyáltalán nem vagyok sem depressziós, se semmi hasonló csupán:

Belekerültem abba a bizonyos "mókuskerékbe", hogy csak dolgozom és alszom, mert a munkánál nincs jobb dolgom az életemben, ezért megpróbálom a lehető legtöbb időm ott tölteni... Sok ideje gondolkozom ezen, de most jött el a pillanat, hogy be is valljam magamnak.

Család az 0, sem szülőkkel sem rokonokkal nem tartom a kapcsolatot.

Párkapcsolatom is tönkrement és nem érzem azt, hogy szükségem lenne másikra.

Barátaim nincsenek, mert akik voltak, azok is leléptek külföldre.

Az elmúlt 1 évben azon kívül, hogy megcsináltam a B-s jogosítványt, csak dolgoztam, ettem, aludtam, netflixeztem, ill. munkahelyen beszélgettem a kollégákkal...

Valaki járt már hasonló helyzetben?

Tanácsokra lenne szükségem, hogy mit kezdjek magammal... Hogyan tudnék ezen változtatni

26f

2023. ápr. 28. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10 te meg azt értsd meg, hogy rajtad kívül senki nem erről beszél. Nem emberi kapcsolatok helyett javasoltuk a fentieket, hanem ahhoz, hogy ebben a nehezebb időszakban a kérdező kicsit magára tudjon találni, elfoglalja magát, jobb legyen a kedve és legyenek sikerélményei is. Vidám, magabiztos ember társaságát pedig mások is szívesebben keresik.
2023. ápr. 29. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!