Mièrt nem szeretnek a nők? Ilyen nőuralmi toxikus, kiszàmíthatatlan vilàgban mièrt nem ők udvarolnak nekünk?
Üdvözlettel
31 F
Személy szerint a páromnak szoktam udvarolni, nálunk kölcsönös minden ilyen romantikus megnyilvánulás. Ugyanúgy szeretek neki bókolni, finoman megérinteni (nem feltétlenül szexuális célzattal), meglepni kisebb-nagyobb dolgokkal, programokat szervezni kettőnknek és hasonlókat.
Ha egy ember szerelmes, akkor a nemétől függetlenül ki fogja azt mutatni.
Azért nem szeretnek és foglalkoznak veled a nők, mert képes vagy olyan ostobaságokat leírni, hogy "nőuralmi toxikus, kiszámíthatatlan világ" és komolyan gondolni (remélem, hogy nem és csak egy ócska provokátor vagy).
26/N
Engem apám nevelt, nem tanított nekem semmilyen nőies viselkedést, és nem volt egyetlen nő sem a környezetemben, akire példaként tudtam volna tekinteni, illetve a barátaim is mind fiúk voltak. Nőies kinézetem van, általában szoknyákat, ruhákat hordok, sminkelek, adok magamra, hosszú hajam van, viszont a viselkedésemen nagyon látszik, hogy nem tanította meg nekem senki, hogyan "kell" csinálni a dolgokat, rendszerint kitartom az ajtót férfiak előtt, akik ezt nem tudják mire vélni, illetve mindenkivel kezet rázok, kikérem az italokat és meghívom a társaságot egy estén, meg ilyen apróságok.
Én nem csak udvaroltam fiúknak/férfiaknak, én rendszerint odaálltam a nekem tetsző egyén elé, belenéztem a szemébe, és elmondtam, hogy tetszik, szeretném jobban megismerni, meginna velem valamit péntek este? 10-ből 8 embernek kb. ez azonnali off volt, volt, aki elmondta, hogy egyébként vonzónak talált, egészen eddig a pontig, mert azzal, hogy én hívtam el randizni, "kiheréltem". Hát mondom jó, rendben.
A férfiak többsége - és te lehet, hogy a 10-ből 2 főbe tartozol, aki értékelne egy ilyen meghívást, de a többség nem - szereti, ha ő irányítja a dolgokat, ő a domináns fél egy párkapcsolatban, ő az, aki udvarol és hódít. Mikor vendéglátóztam, feltűnt, hogy a nők úgy hívják meg a párjukat vacsorára, hogy a kezébe adják a kártyát, vagy a pénztárcát - gyakorlatilag ők fizettek, de a férfi rendezte le a tranzakciót, ahogy azt "illik", meg sokszor láttam olyat a közvetlen környezetemben, hogy a férfi kifizette a számlát, majd elfelezték, és a nő odaadta a felét később.
Ahogy én látom, a nők is udvarolnak, csak máshogy. Ők kelletik magukat, eljátsszák, hogy nem tudnak kinyitni egy befőttes üveget, hogy a párjuk erősnek érezhesse magát, nem mennek előre egy ajtónál, hanem engedik, hogy a párjuk kinyissa előttük. Szóval de, udvarolnak a nők a maguk fura módján.
Egyébként hol van nőuralom? Pár törzsről tudok, ahol matriarchátus van, de engem utasítottak már el azért munkahelyen, mert "biztos azért akarja az állást, hogy legyen honnan szülni menni", miközben meddő vagyok, nem akarok gyereket és párom se volt akkor, és ezt mind a tudtára adtam az interjúztatónak. Meg olyan munkahelyem is volt, ahol azért mondtam fel, mert kiderült, hogy kevesebbet fizettek nekem, mint a kollégáimnak (egyetlen női munkaerő voltam), érdeklődtem, hogy miben kellene fejlődnöm, vagy hogyan tudnám bizonyítani, hogy ér annyit a munkám, mint a többieké, mondták, hogy sehogy, meg vannak velem elégedve, mondom faca, akkor megkapom ugyanazt a bért innentől? Hát, őőő, nem. De majd kiderítik, melyik kolléga beszélt velem a fizetéséről, mikor ez tilos, mondtam, hogy ne fáradjanak, az összes, és akkor most szeretném benyújtani a felmondásom.
"miközben meddő vagyok, nem akarok gyereket és párom se volt akkor, és ezt mind a tudtára adtam az interjúztatónak"
Ezt így direktbe megkérdezték, hogy akarsz-e szülni? Ha tőlem ilyet kérdeznek, biztos azonnal felállok és csá. Ha meg magadtól kezdted el mondani, hogy biztos felvegyenek, hát mit ne mondjak jól megaláztad magad. Nincs erre szükség, de tényleg. Ahol egy nőre így tekintenek, oda nem kell elmenni dolgozni.
A kérdés valószínűleg azért született, mert a kérdést kiírót mellőzik a nők, vagy legalábbis ő úgy érzékeli.
Pár évvel ezelőtt én is belesüllyedtem majdnem egy ilyen jellegű gondolkodásba. Persze azóta sok minden változott, de abban egyet kell értsek, borzasztóan semmibe vannak nézve az egyszerűbb férfiak. Amivel mellesleg semmi baj nincsen, de ezt nem csak a palvin barbi külsejű budai lányok csinálják, hanem a kapafogú nyúlott képű vagy túlsúlyos koromfekete hajú pillások is. És akkor csodálkoznak, hogy 30 felett még szinglik, se férj, se gyerek mindezt azért, mert a huszas éveiket azzal töltötték, hogy ezeket a vagy nem létező, vagy elérhetetlen férfiakat várták, üldözték.
nem vagy te kicsit túl kényelmes? a lakásból kimész azért néha? :-) rövid ám az élet, kezdj velem valamit!
eddig vártad, hogy udvaroljanak, nem tették, most próbáld meg máshogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!