Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez "jó" ok arra, hogy hanyagol...

Ez "jó" ok arra, hogy hanyagoljam őket, valamint ne beszéljek velük?

Figyelt kérdés

Van pár úgymond legjobb barátom (ezek után szerintem már nem igazán hívnám őket annak), egy másik iskolából, van két személy akikkel már október óta ismerjük egymást, és van egy akit már január óta ismerek. A három személlyel a barátságunk eleje szuper volt, ám nemrég csak most jöttem rá arra hogy nem érzem jól magam mellettük. Ugyanis az utóbbi időkben észre vettem hogy nagyon sokat tudnak drámázni, és a gondjukat a másik emberre rátenni, sokat unatkoznak és embereket szivatnak, toxikusak, szinte már úgy érzem teljesen leszívták az "életenergiámat", és egy kicsit máshogy is kezdtem el viselkedni emiatt, ami roppant zavaró lett számomra, ekkor pattant a fejembe hogy ez így nem lesz egészen jó. Úgy érzem nem tartozom közéjük és ráadásul miattuk elvesztettem úgymond az eszem (kicsit rontottam az iskolában). Jogos lenne, ha hagynám őket és nem foglalkoznék velük?

16/l

2023. márc. 21. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ezek csak párhónapos ismeretségek. Az emberek ilyenek, ilyen vagy te is és én is. Időnként jófej, néha idegesítő. Hosszú évek alatt változunk, jobban megismerjük egymást, aztán majd barátság és legjobb barátság lesz belőle. Mindezek ellenére lesznek idegesítő és szerethető tulajdonságok mindenki számára a másikban. Ha valami annyira zavaró, nem fér bele az értékrendedbe, akkor ne tarts velük kapcsolatot. De egy barátsághoz sokféle élethelyzet szükséges, hogy rájöjj, hogy ez valóban az.
2023. márc. 21. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem,ha ott szeretnéd őket hagyni.Én is így cselekedtem pont most.
2023. márc. 21. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Jogos bizony. Lég büszke magadra, hogy ezt észrevetted náluk.
2023. márc. 21. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem érzed jól magad velük, akkor persze, hogy jogos. Nem kell beleerőltetni magad egy olyan társaságba, amivel nem klikkelsz.
2023. márc. 21. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!