Ez "jó" ok arra, hogy hanyagoljam őket, valamint ne beszéljek velük?
Van pár úgymond legjobb barátom (ezek után szerintem már nem igazán hívnám őket annak), egy másik iskolából, van két személy akikkel már október óta ismerjük egymást, és van egy akit már január óta ismerek. A három személlyel a barátságunk eleje szuper volt, ám nemrég csak most jöttem rá arra hogy nem érzem jól magam mellettük. Ugyanis az utóbbi időkben észre vettem hogy nagyon sokat tudnak drámázni, és a gondjukat a másik emberre rátenni, sokat unatkoznak és embereket szivatnak, toxikusak, szinte már úgy érzem teljesen leszívták az "életenergiámat", és egy kicsit máshogy is kezdtem el viselkedni emiatt, ami roppant zavaró lett számomra, ekkor pattant a fejembe hogy ez így nem lesz egészen jó. Úgy érzem nem tartozom közéjük és ráadásul miattuk elvesztettem úgymond az eszem (kicsit rontottam az iskolában). Jogos lenne, ha hagynám őket és nem foglalkoznék velük?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!