Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért olyan baromi igazságtala...

Miért olyan baromi igazságtalan az élet, hogy egy nőnek elég gyönyörűként születnie(ebben semmilyen teljesítmény nincs), miközben egy átlagos férfinak éveken át építenie kell önmagát, szenvednie kell, hogy párt találjon magának?

Figyelt kérdés

Valahogy nem meglepő, hogy elég sok a magányos, fiatal férfi.

Még a ronda nőnek is a jó pasi kell.

Azon jár az eszem, hogy inkább elmegyek kurvázni...

Megőrjít a magány.

2023. ápr. 16. 23:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
93%

Nekem kellesz. Szivesen kiderítem honnan jönnek a kognitív torzítások a fejedben. Aztán mutatom merre tovább.

Nem a külsőd miatt nem kellesz, ez 100%.

2023. ápr. 17. 06:16
 22/44 anonim ***** válasza:
85%
Hiába "szép" egy ember, ha rohadt a lelke és/vagy elviselhetetlen a természete.
2023. ápr. 17. 07:48
 23/44 A kérdező kommentje:

Fiatal, csinos nőként az élet olyan, mint egy videójáték easy fokozaton cheat kódokkal.

Fiatal, átlagos férfiként meg mintha hard fokozaton szerepelnél...

2023. ápr. 17. 08:11
 24/44 anonim ***** válasza:
94%
Nincs jelentősége ebben a helyzetben annak, hogy milyen nemű az ember, - a rohadt lelkű ember férfiban is rohadt és nőként is az.
2023. ápr. 17. 08:14
 25/44 anonim ***** válasza:
79%

Nem érti sajnos.

Kérdező.

1. Fiatal, csinos, szép nő, aki totál elvan magával, elégedett, nem beképzelt, jólelkű, empatikus.

2. Fiatal, csinos, szép nő, örök elégedetlen, panaszkodó, sosem jó neki semmi, másokhoz nézi magát, folyton fárasztja a környezetét.

Melyiket választanád?

Én voltam a második, már az első vagyok, de ehhez én 8s kellettem, és nem volt elég hozzá pár idegen komment, hogy mennyire szép vagyok. Az még senki életét nem oldotta meg.

Kérj segítséget!

2023. ápr. 17. 10:24
 26/44 A kérdező kommentje:

Jaj, szegény nők.

Ti sírtok, miközben rengeteg matchet kaptok férfiaktól.

Egy átlag férfi meg jó, ha kap havonta hármat...

2023. ápr. 17. 10:31
 27/44 anonim ***** válasza:
76%
Szivi, menj el egy futóversenyre, a többség nő. Egyébként meg te is csak a felszínt veszed észre, semmit nem tudnál egy hosszú távú komoly párkapcsolatban adni egy normális nőnek. Vegyél egy guminőt, aztán élj vele, vagy ha normális kapcsolatra vágysz, akkor menj el egy pszichológushoz nagyon sürgősen.
2023. ápr. 17. 11:06
 28/44 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem menj most anyukádhoz, és kérd meg, hogy ne szoptasson tovább. Savanyú már az az anyatej és, mint látszik, agyhúgyköved lett.
2023. ápr. 17. 11:42
 29/44 anonim ***** válasza:
91%
Mi a rák az a match?
2023. ápr. 17. 12:04
 30/44 anonim ***** válasza:
32%

"miközben egy átlagos férfinak éveken át építenie kell önmagát, szenvednie kell, hogy párt találjon magának"

Aztán ha mégis találnak egy párt, sem becsülik meg :D

Menj inkább qrvázni.

2023. ápr. 17. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!