Miért olyan baromi igazságtalan az élet, hogy egy nőnek elég gyönyörűként születnie(ebben semmilyen teljesítmény nincs), miközben egy átlagos férfinak éveken át építenie kell önmagát, szenvednie kell, hogy párt találjon magának?
Valahogy nem meglepő, hogy elég sok a magányos, fiatal férfi.
Még a ronda nőnek is a jó pasi kell.
Azon jár az eszem, hogy inkább elmegyek kurvázni...
Megőrjít a magány.
Nekem kellesz. Szivesen kiderítem honnan jönnek a kognitív torzítások a fejedben. Aztán mutatom merre tovább.
Nem a külsőd miatt nem kellesz, ez 100%.
Fiatal, csinos nőként az élet olyan, mint egy videójáték easy fokozaton cheat kódokkal.
Fiatal, átlagos férfiként meg mintha hard fokozaton szerepelnél...
Nem érti sajnos.
Kérdező.
1. Fiatal, csinos, szép nő, aki totál elvan magával, elégedett, nem beképzelt, jólelkű, empatikus.
2. Fiatal, csinos, szép nő, örök elégedetlen, panaszkodó, sosem jó neki semmi, másokhoz nézi magát, folyton fárasztja a környezetét.
Melyiket választanád?
Én voltam a második, már az első vagyok, de ehhez én 8s kellettem, és nem volt elég hozzá pár idegen komment, hogy mennyire szép vagyok. Az még senki életét nem oldotta meg.
Kérj segítséget!
Jaj, szegény nők.
Ti sírtok, miközben rengeteg matchet kaptok férfiaktól.
Egy átlag férfi meg jó, ha kap havonta hármat...
"miközben egy átlagos férfinak éveken át építenie kell önmagát, szenvednie kell, hogy párt találjon magának"
Aztán ha mégis találnak egy párt, sem becsülik meg :D
Menj inkább qrvázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!