Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van más is aki a 4 napban...

Van más is aki a 4 napban egyedül lesz? Mi a programotok?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi egyenlőre
2023. ápr. 7. 10:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézem az ablakból ahogy esik a hó és csupa pocsolya minden.

Hátha szerdán tavasz lesz :)

https://www.youtube.com/watch?v=0iQgqvCScgQ

2023. ápr. 7. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Kialszom magam, netflixezek, olvasok, tanulok valami újat ami érdekel (én most kenyeret sütni tervezek ebben a 4 napban, mert most van rá időm, kaptam kovászt hozzá), én most örülök ennek a 4 nap pihenésnek és igyekszem magamra fordítani. Mellette ha vannak barátaid, akik hasonlóan nem húsvétolnak családdal, velük összeülhettek egy estére, de ha nagyon családoznak és téged ez rossz érzéssel tölt el, hagyd inkább. Sétálj egy nagyot amikor épp nem ilyen alja idő van, vagy ha kirándulós vagy és van kereted utazni, meglátogathatsz egy olyan kirándulóhelyet, várost, látványosságot, ahol még nem voltál Magyarországon belül. :)
2023. ápr. 7. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnapig leszek egyedül. Leülök a gép elé játszani.
2023. ápr. 7. 10:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Jutub, focimeccs, főzés, esetleg szkájp a többiekkel. Takarítás sem ártana... :D
2023. ápr. 7. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
ugyanazt amit eddig is. nem csak ebben a 4 napban vagyok egyedül
2023. ápr. 7. 10:55
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Semmi. Bánat idő van.

Max megpróbálok itt keresni valami környékbeli csajszit, hátha van kedve elmenni hétvégézni.

2023. ápr. 7. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvasok, sorozatot nézek, végre kialszom magam, pihenek, új recepteket próbálok ki, és tanulok, beadandókat készítek. Bár az utóbbi kettőre most nincs valami sok energiám, és kedvem se igazán, de muszáj lesz hamarosan nekiállnom.
2023. ápr. 7. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem leszek egyedül, - találkozom számos kollégával a munkahelyemen munka közben.
2023. ápr. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!