Egyedül élők, hogyan töltitek a húsvétot?
Max. a szülőkkel töltöm.
Kérdező: pl.: online tanfolyammal, kirándulással (ha jó az idő), ház körüli rendrakással, olvasással, stb.
Egyik napra be vagyok osztva, másik napot el szeretném cserélni valakivel, hogy ne legyek szabadnapos.
Legrosszabb szabadnaposnak lenni pirosbetűs ünnepen, minden zárva van, és ráadásul az egész ország megindul a kedvenc kirándulóhelyeim felé, szóval az sem kikapcsolódás, frusztrál a tömegnyomor, így muszáj vagyok otthon ülni, mert a városban semmit nem lehet csinálni, mivel minden zárva van. És közben arra gondolok, hogy ehelyett most húzhatnám az igát dupla fizetésért.
Magam részéről sokkal jobban szeretem, ha egy random keddre esik a szabadnapom. Nincs tömeg sehol, tudok edzeni, úszni, ügyet intézni, bevásárolni, túrázni... A szabad hétvégén meg kimozdulok a barátaimmal, de piros betűs ünnepen ez nem játszik, mert mindenki akkor megy látogatóba a családhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!