Munka, utána bevásárlás, kajavásárlás, szokásos dolgok, aztán film, sorozat, netezés, háztartás stb.
Hétvégén "másodállás családdal", kocsimosás, autós találkozó (amíg volt), és mint hétköznap
2021. jún. 15. 11:02
2/18 anonim válasza:
Neten ütöm el az időt főleg. Tanulok, a hobbimmal foglalkozok, nyelvet tanulok (sajnos ezt egyre ritkábban), a főzés is érdekel ehez hasonlók.
2021. jún. 15. 11:24
3/18 anonim válasza:
A hobbimmal elvagyok, vagy gyakorin beszélgetek.
2021. jún. 15. 11:25
4/18 Szolovjov válasza:
Nekem van macska, de szoktam még kertészkedni és motorozni is.
2021. jún. 15. 11:25
5/18 anonim válasza:
Gyakorin könnyen lehet barátot szerezni. :3
Egyet legalább lehet találni akivel jól ellehet beszélgetni.
Munkanapokon ezzel az emberkével beszélgetek és fejlesztem a vállalkozásomat. ;pp
Szabadnapomon pedig reggel futok este edzek és közben bármi ami jön. Sorozat, kerti munka stb. :D
Elvagyok. 23/F
2021. jún. 15. 11:27
6/18 anonim válasza:
Én most nem dolgozok, hanem tanulok. Délelőtt mindig pár órát tanulok, délután besegítek anyukámnak a kertben (pl.eper szedés). Van, hogy el szoktam menni vásárolgatni(persze egyedül nem az igazi). Valamikor csak beülök a kocsiba és megyek valamerre.
2021. jún. 15. 11:28
7/18 anonim válasza:
Én az időmet gyakorizással, kutyázással, macskázással, zene hallgatással, meg majd videojátékozással töltöm, ha veszek végre PS4-et. Meg segítek anyámnak itthon oszt kész.
2021. jún. 15. 12:20
8/18 anonim válasza:
Nincsen baj nyak felett, a többi emberrel van baj, mert nem akarnak velem barátkozni. Mindegy majd veszek PS4-et oszt rendőr gyilkos leszek a GTA 5-ben és kiirtom az emberiséget a World war Z-ben és a Day's Gone-ban.
2021. jún. 15. 12:25
9/18 anonim válasza:
Nekem pl.régen voltak barátaim, de amint felnőttünk és nekem lett autóm, addig voltam jó nekik még elvittem őket ide-oda.
A másik meg az exemmel találkozgatott, holott minden időm neki szenteltem 8 éven keresztül, soha nem hanyagoltam el egy pasi miatt se, majd ráment a kiszemeltemre is. Velem lenne a gond?
2021. jún. 15. 13:10
10/18 A kérdező kommentje:
Azért aki 41 évesen ide jár gyakorira más kérdések alá trollkodni, az se lehet épp normális :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!