Másnak hogy alakult úgy hogy nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 18:17
1/21 anonim válasza:
Már mindegyik megházasodott, gyerekük is van. Sőt már van amelyik el is vált...
Nincs közös témánk, mivel én még mindig szingli vagyok és nem akarok már velük bájcsevegni.
2/21 anonim válasza:
Ha nem akarsz velük báj csevegni akkor ne is várj barátokat.
Néha a baratsagokhoz hozza tartozik ez is.
3/21 anonim válasza:
#2 Nekem a bájcsevely nem fér bele a barátságba. Legfeljebb az udvarias, kollegiális ismeretségbe. Nem tudom erőltetni, ami nem megy.
4/21 anonim válasza:
olyan emberekkel találkoztam mindig is, amikben én semmi érdekeset nem találtam. Ők se bennem. Így nem volt közös téma. Engem a foci, meg a berúgás hidegen nagy... sajnos ilyen emberekkel sodort össze az élet.
5/21 anonim válasza:
Mindenki kihasznált amiben tudott, a másikak meg hátba szúrtak.
6/21 anonim válasza:
Távol költöztem tőlük, azóta jelentősen csökkent a kapcsolatunk.
7/21 anonim válasza:
A szociális igényeim az interneten kielégítem, pl itteni levelezés. Mélyebb barátságokat nem tudok kialakítani, mert egy idő után megunom a beszélgetést.
8/21 anonim válasza:
Nálam kiskoromban sokat voltam kórházban, ahol alapból nem barátkoztam, elvoltam magamnak. Az orvosok egy része állandó volt, de volt, aki elment, ugyanígy a nővérek is. A rokonokkal nem igazán tartom a kapcsolatot, unokatestvért nem hívom, nem beszélgetek velük, max., ha 1 évben 1×-2× elmegyünk hozzájuk. Tehát tök gyökértelen vagyok.
Volt egy alkalmam a munkahelyen, hogy kialakítsak valamiféle kapcsolatot munkatársakkal, de befékeztem.
9/21 anonim válasza:
Én is csak neten beszélgetek max. Egy kis dobozba zárva élek. :D
10/21 anonim válasza:
Igaza van az egyesnek. Onnantól kezdve, hogy a másiknak barátnője... majd gyereke van, már semmi mást nem lehet, mint jópofát vágni a jaj de aranyos kis családhoz, ahova két hónapra előre kell bejelentened magad. Merje valaki akár csak itt bevallani, hogy nem erről álmodik barátság terén, mindjárt mindenféle embertelen piszok lesz. El is laposodnak aztán a régi barátságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!