23 éves fiú vagyok. Vannak korombeli lányok vagy fiúk akiknek szintén nincsenek igazi barátai? Szerintetek mitől alakult ez így?
Elég nehéz a kérdésre úgy válaszolni, hogy nem ismerjük a körülményt. Nagyon sok oka lehet annak, hogy valakinek nincsenek igaz barátai.
Én 25 vagyok és nekem is hiányoznak az életemből az "igaz barátok". Ez sajnos rajtam is múlik, mert nehezen ismerkedem. Nyitottabbnak kellene lennem.
Emellett nagyon nehéz megbízható embereket a mai világban találni.
Igaz barát nem létezik. Ha ezt elfogadod, akkor sínen vagy.
Bárhová nézel, csak a becsapott emberek panasza..illetve van, aki még nem tud róla.
Az egyedüllét egy igazi jellempróba.
Mert nem vagyok szép és 0 szociális készségem van. Nincsenek egyáltalán barátaim csak ismerősök, akikkel hetente pár mondatot váltok, ennyi a szociális életem. Próbálom folyamatosan fejleszteni magam (főleg a külsőm), ennek eredményeként radikálisan megváltozott az, ahogy az emberek (mindenki, tehát férfiak, nők idősek, fiatalok) kezelnek, de igazi barátokat még nem találtam.
(21L)
Egész életemben valahogy a társadalom peremén voltam, mindig azt mondogattam magamnak,hogy majd középsuliban,majd egyetemen. Jelenleg már nem tudok miben hinni,nincs több lépcsőfok. Valóban más az életfelfogásom, rettenetesen maximalista vagyok, ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni. Nem illek bele a közösségbe, így barátokat se találtam soha. Volt pár ember néha mellettem, akik ugyancsak különcök voltak,de a másképp voltak azok,mint én. Mai napig tartjuk a kapcsolatot,de ez se az "igazi barátság" kategória.
21/L
Ha Pesten tanulsz, én szívesen beszélgetnék veled. Hasonlóan érzek.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!