Miért nincsenek igazi barátaim?
Mindig is úgy éreztem, hogy én megyek mindenki után. Számomra ez már rendkívül megalázó. Nem csak egy baráti társaságban, hanem a munkahelyemen is különcnek érzem magam, úgy érzem nem fogadnak be sehová. Pedig szerintem teljesen átlagos ember vagyok, mind külsőleg, mind belsőleg. Mindenkivel próbálok jó kapcsolatot kialakítani, de egyszerűen leszarnak. 4 évig volt barátnőm, de ő is elhagyott egy "jobb" pasi miatt. Azóta próbálom megfejteni, hogy mi lehet velem a baj, de nem tudok rájönni (és ezzel nem azt mondom, hogy hibátlan vagyok). Amióta pedig dolgozom egy új embert sem tudok megismerni, hisz nincs kivel eljárni sehova. Kb kéthavonta egyszer ha elhívnak valahova, kihasználom az alkalmat, de többnyire hozzám se szólnak, ha én szólok azt pedig kb leszarják. Ha én hívok el valakit, azt pedig többnyire visszautasítják. Persze, ha rosszul is érzem ilyenkor magam, próbálom álcázni ezt..Megfogadtam, hogy soha többé nem alázom meg magam, de nagyon rossz egyedül.
23/F
Az ember sokszor nem érzi magán,mi lehet a a baj.
Nézz magadba,gondold végig az eddigi szociális kapcsolataid alakulását,a válasz ott lesz...benned.
Számos oka lehet,egyáltalán nem biztos,hogy rossz ember vagy,azért nincsenek barátaid,ezt tudnod kell.
Velem dettó ugyanez a helyzet.
De én rájöttem már az okára. Nagyon nehéz igaz barátokat találni, akik nem csak érdekből vannak velünk, nem csak akkor hívnak, ha kell nekik valami. És ez mindenkivel így van, csak sok a "kamu" ember, aki megjátsza, hogy milyen sok barátja van, hogy ezzel "menőnek" tűnjön, közben hidd el, nekik sincsenek igaz barátaik, csak érdekbarátai vannak.
Sajnos nehéz igazi barátokat találni, kevés az, aki igazán foglalkozik velünk és akire bármikor számíthatunk. Nehéz ilyen embert találni, és nem is szabad "rágörcsölni" arra, hogy legyenek barátaink, az vagy kialakul, vagy nem. Kevés embernek adatik meg, hogy igaz barátai legyenek.
Nekem éppen ezért nincs egy barátom sem, mert mindegyik "barátom", aki edig volt, azok mind csak kihasználtak és érdekből voltak jóban velem. De inkább legyek egyedül, mint sok érdekbaráttal. Van 1-2 ember, akikkel néha-néha találkozunk, de ők sem igazi barátok.. Sajnos nehéz olyat találni, de ha szerencséje van, rátalálhat az ember. :) Én személy szerint nem vágyom érdekbarátokra, mert az olyan, mintha nem is lenne, sőt, rosszabb, mert akkor csak kihasználnak és csak akkor keresnek, ha épp szükségük van valamire, egyébként nem.. Arra meg nincs szükségem.
Legyél barátkozós, nyitott, és majd találsz igazi barátokat, ha szerencséd lesz. :)
17/L
Én biztosan nem pontoztalak le!Sőt,most nyomtam egy zöldet neked.De soha nem értettem mi értelme van a fel vagy le pontozásnak.Ha magasabb a százalékom akkor kapok lóvét vagy valami?Hát akkor?
Nagy baromság ez a pontozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!