Másnak hogy alakult úgy hogy nincsenek barátai?
Felszívódott egy idő után mindenki🤷♀️
Én meg nem erőltetem
-Kiderült, hogy csak a suli (általános, gimi, egyetem) tartott minket össze, anélkül erőltetett volt
-Megházasodtak, volt, aki külföldre költözött
-Felszívódtak
-Találtak mást/jobbat
-Egyetem miatt szétszéledtünk
- Nehezen teremtek kapcsolatot, kezdeményezek beszélgetést új emberekkel.
- Akikkel ennek ellenére sikerült összebarátkoznom, azokat viszont nem érdeklem én, csak akkor, ha valami segítség kell.
- Az iskolában is vagy letojtak magasról, vagy csak bántottak, ezért nem igazán tartom velük a kapcsolatot (illetve akikkel próbáltam, mert mégsem voltunk rosszban, azok többet nem foglalkoztak velem).
- Az egyetemen azt hittem, hogy találtam igazi barátokat. De most a távoktatás alatt kiderült, hogy őket csak az egyetem köti hozzám. Akkor találnak meg, ha segíteni kell valamiben, nem értenek egy feladatot stb. Magánügyben soha nem keresnek, tehát nem kérdezik meg, hogy hogy vagyok, vagy bármi ilyesmi. Ha én keresem őket, akkor is hamar elengedik a beszélgetést, akár nem válaszolnak.
Szomorú ez. :(
Altalanosban kikozositettek, mert az egyik "meno, gazdag" csaj megharagudott ram, amiert osszebaratkoztam egy masik lannyal is rajta kivul.. Ellenem hergelte az egesz osztalyt mindenfele hazugsagokkal, es ekkor nagyon befele fordulo lettem, nem beszeltem kb senkivel evekig. Alig vartam, hogy sulit valtsak. Aztan a gimnaziumban vmivel jobb lett, volt egy legjobb baratnom, aki viszont rahajtott a pasimra, igy megszakitottam vele a kapcsolatot emiatt. Az osztalytarsaim tobbsegevel egyebkent nem voltam rosszban, de nem is tartoztam a kemeny maghoz. Komolytalannak tartottam oket.
Aztan amikor elerkezett az elso osztalytalalkozo ideje, es kozoltek, hogy "de ilyeneket mint X, Y, Z stb nem hivtunk meg, csak aki szamit" akkor dontottem el, h nem foglalkozom veluk tobbet egyaltalan, a kesobbi osztalytalikra sem mentem el, de mar nem is hivnak.
Volt olyan is, hogy osszejottem egy sraccal, mar az erettsegi utan, majd amikor szakitottam vele, az o testverenek a baratnojevel is megromlott a kapcsolatom, pedig joban voltunk.
Amiert ugy altalaban nokkel nem, vagy nehezen tudtam sokszor kijonni, az a noi feltekenyseg volt. Olyan fajta no voltam, aki bejott a ferfiak tobbsegenek, es emiatt utaltak.
A ferfiak kozeledeset meg tobbsegeben inkabb nem a baratkozasi szandek indukalta, igy ezekbol sem lett semmi.
Ez a szakasz a 20as eveim elejere teheto.
Aztan a munkahelyen volt egy csaj, akivel nagyon joban voltunk, evekig, de o kijelentette mar az elejen, h o nem baratokat keres, neki azok mar vannak, es valoszinuleg ha mar nem fogunk egyutt dolgozni, a jo kapcsolatunk is megszunik. Meg is szunt.. bar nem egybol.
Errol a munkahelyemrol maradt 1 baratom, az utolsorol pedig 2. (Ezek mostanra mar 6-11 eves baratsagok)
Kozben kulfoldre koltoztem, igy meg jobban lecsappant a felolem erdeklodok szama, es en sem keresem oket.
Itt kulfoldon, immar 30on felul.. a nyelviskolaban szereztem ketto baratot, akikkel joban vagyunk, remelem, tartos is lesz. Meglatjuk.
Mindenki mas erdeklodes hianyaban elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!