48 évesen itt az idő feladni az életem?
Se szerelmem, se rokonaim, se barátaim, se kutyám, se macskám, egész nap itthon fekszem, van, hogy hetekig nem szólok senkihez.
Igazság szerint, ha meghalnék, senki nem keresne, lehet csak hónapok múlva találnának rám, azt is csak a bűz miatt, ahogy oszlik a tetemem.
Pénzem viszont van annyi,hogy akár még 10 évig is kihúznám így, de minek? Meguntam.
"És mi tart vissza attól, hogy ismerkedj?"
Talán az, hogy nem akarok ismerkedni?
Önkénteskedés, kirándulás, vilagot látni... De ha egyszer ezek engem nem érdekelnek? Miért erőltetnék magamra olyat, amihez semmi kedvem?
Ha véletlen lesétálok a sarokra, már alig várom, hogy megint otthon legyek, nemhogy elmenni a világ másik végére!
Kérdező, akkor viszont ha csak otthon szeretnél lenni és csak feküdni szeretnél, de nem látod értelmét a dolgoknak, akkor lehet mélyebb probléma fekszik a háttérben.
Mondanám, ha otthon szeretnél maradni keress számítógépes játékokat, de ha ahhoz sincs kedved (mert van ami azért jól le tud kötni), akkor szerintem fordulj nyugodtan pszichológushoz, nem ciki, hogy ilyennel felkeresed.
Ha egyszerűen nem találsz olyat, ami érdekel, vagy boldogságot okoz, akkor valami baj van a gépezetben, mert igenis vannak ilyen dolgok.
Lehet, hogy az önkénteskedés, vagy kimozdulás nem tűnik jónak, de egyszer próbálj meg elmenni focizni, vagy csak futni, úszni, sportolni valamit, mozdulj ki a komfortzónából és egy idő után szerintem ez is tud jóra változni, jobb kedved lehet tőle.
"nem szeretem az emberek társaságát."
Akkor mi a probléma?
Azt le tudnád írni pár mondatban, mi vezetett ehhez az állapothoz? Már ha nem túl megterhelo...
De valami remény csak van, hiszen ide írtál, feltételezem, olvasni is szoktad ezt az oldalt.
Szóval dolgoznod sem kell eljárnod...
Tudod mindig azt mondják , eljön majd a te időd...ezt hallod 20-30-40-50-60 évesen is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!