Én szúrtam el az egész életemet, mit tegyek?
Gyakorlatilag én szúrtam el az egész életemet, ezt mindig is tudtam, mégsem tettem ellene semmit, sőt inkább még jobban elszúrtam, és egyre jobban süllyedtem lefelé. Az egész annak köszönhető, hogy az önbizalmam és az önbecsülésem egyenlő a 0-val, szorongok az emberek között, depressziós vagyok, semmihez sincs kedvem, és nagyon lusta is vagyok.
Illetve az egész elmém "beteg", nem normális.
Kezdődött ott az egész történet, hogy 18 évesen ott hagytam a középiskolát, váltottam párszor, illetve meg is buktam, így elmentem dolgozni. Viszont egyszerűen lusta voltam, és nem tanultam semmit, nem érdekelt az egész, depressziós is voltam ebben az időszakban. Jelenleg 29 éves vagyok, és azóta sincs iskolám, jogosítványom sincs, se semmim, gyári munkásként dolgozom 18 éves korom óta.
Viszont saját magamnak csináltam a bajt, mert a tanárok mindig nagyon szerettek, ők megadták nekem a lehetőséget mindig, le a kalappal előttük, de én nem éltem vele, engem annyira nem érdekelt. Pedig amikor tanultam, kis erőfeszítést tettem, akkor mindig 4-est és 5-öst kaptam, tehát akár jó tanuló is lehettem volna, és simán befejezhettem volna, egyetemre is mehettem volna akár, de egyszerűen nem érdekelt az egész, csak a pc-s játékok érdekeltek. Illetve nem is hittem magamban, hogy betudom fejezni a középiskolát.
Barátnőim is lehettek volna, elég sok lánynak tetszettem, és ők is nekem, ezek nagyon szép lányok egyébként, és el sem hiszem hogyan tetszhettem nekik, de egyszerűen képtelen voltam/vagyok kezdeményezni náluk, így a mai napig barátnőm sem volt, még szex sem, se semmi, egyszerűen kevésnek érzem magam hozzájuk.
Viszont úgy érzem, hogy ebből nincs kiút, sosem fogok megváltozni, és nem tudok semmit sem csinálni, semmit nem tudok kezdeni az életemmel, egy csapdában vagyok. Gyakorlatilag rájöttem hogy semmit sem tudok rendszeresen csinálni (a munkába járáson kívül), pár napig csinálom, és kész, ennyi, kifulladtam, vége, több hónap után megint elkezdem, és megint vége pár napon/héten belül. Például amikor elkezdtem edzeni vagy tanulni egy nyelvet, mindig ez történt, talán vagy 10 éve ez megy, és a mai napig nem haladtam semmit.
Ti mit tennétek a helyemben? Nem igazán tervezek már sokáig élni, hiszen egyszerűen nem haladok semerre, csak vegetálok, semmi sem lesz abból, amit eltervezek.
Jelenlegi terveim szerint idén télen elutazom valami távoli országba, ahol nagyon hideg van, és halálra fagyok a vadonban. Valószínűleg soha senki nem fog megtalálni, vagy ha igen, fogalmuk sincs hogy ki leszek. Mert leugrani egy hídról meg ilyesmi túl unalmasnak tűnik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!