Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagyon nehezen bírom ezt a...

Nagyon nehezen bírom ezt a magamba fordultságot,hogy nem foglalkozik én velem egy valakisem!?

Figyelt kérdés
Mindig elvagyok nagyon nehezen nem könnyen a keserű magányomban

2023. márc. 31. 14:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azért évtizedekig így úgy lenni,hogy nincs az embernek senkije a szüleim a testvérem meg nem örökké élnek!!!
2023. márc. 31. 15:02
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Miért nem keresel barátokat vagy barátnőt.
2023. márc. 31. 15:29
 3/11 A kérdező kommentje:

Meleg érdeklődésű emberke is vagyok egy beteg-sérült is kinek kellenék én!!!

Nem volt még egy gyerek pajtásom sem igazán

Mindig csak a szomszéd öreg néniékhez,nénihez jártam át beszélgetni televíziót nézni tv-t nézni

Elkönyveltek kicsinek picinek is egy bolond hülyének.

2023. márc. 31. 15:35
 4/11 A kérdező kommentje:

Meg szidtak szidalmaztak mindig az akkori kölykök a kilencvenes években a bölcsőde lakás óvoda óta

A magamfajta fogyatékosokat senki srm kedveli, nemhogy még szeretni.

Legfőképpen nem a homoszexuálisokat.

2023. márc. 31. 15:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Senki sem szereti a magamfajta fogyatékos embereket ők csak magukra maradnak akármennyire bármennyire us nagyon fáj ez nekem
2023. márc. 31. 15:38
 6/11 NTBS ***** válasza:
63%
Ha így állsz hozzá nem is fog.
2023. márc. 31. 15:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Hát nem az,hogy hogy állok hozzá jobban jártam volna ha már nagyon régen megdöglök!!!

Ezért minek éljek?

Egy teljes életem teljes értékű hús-vér emberi életem amugysem lehet ha nagyon vágyok rá akkorsem

2023. márc. 31. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén? Pár hete már látlak itt erre-arra, mindig ez a siránkozás megy, pedig már elején is leírtuk többen is, keress fel szakembert, más rajtad már nem tud segíteni, ha nem fogadod meg akkor jobb ha beletörődsz, hogy maradsz ebben a helyzetben.
2023. márc. 31. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Kb. olyan 40 év felett lehetsz Kérdező.

Eddig milyen próbálkozások zajlottak le, hogy legyen valami változás?

Csak elmélkedsz? Mert azzal nem jutsz előrébb, csak az idő megy az évek.

2023. ápr. 2. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne hari a következő kérdésért, de nem vagy véletlenül cigány?A stílusod miatt kérdezem. A cigányok elvileg elég osszetartók, nem véletlenül a hajléktalanok között is arányaiban kevesebb a cigány. Barátok, család?
2023. ápr. 3. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!