Mikor lesz jobb, könnyebb minden?
Sziasztok.
Véget ért a majdnem 2 éves kapcsolatom kettő hete.
Rengeteget fogytam, (9 kg-t) az arcom 10 évet öregedett. Mélyen tudom, hogy nem szabadna visszamennem hozzá, vagyis nem szabadna akarnom, mert amúgy Ő szakított Velem. A mi sztorink nagyon hosszú.. lényeg, hogy költöztem érte 400 km-t. Elvetettem egy babát, mert nem akarta nem szerette volna a gyereket egyedül pedig esélyem sem lett volna felnevelni. Mindezek után is rajongom érte, akarom, hiányzik. De tudom nem szabad, rossz ember.
A lényeg, hogy ilyen trauma után, hogy lehet újrakezdeni?
Nincs munkám, nincs hol élnem ( albit is felmondtam miatta..) nincs semmim. Anyámhoz kellett jöjjek aki amúgy kiidegel teljesen . Jelenleg csak megakarok halni..
Keress munkat,szedd össze magad lelkileg!
Hisz ő dobott el,lehet idővel rajon mit veszített! Te is eld az eleted!
Rajta vagyok, hogy találjak munkát igen….
Nem tudom mit akarok.. valószínüleg semmit, csak most fáj minden.
Jól van, ez másnak is ilyen. Kínlódás, gyász. Ki kell beszélni, fel kell dolgozni, tovább kell lépni. És ez a helyes sorrend. Sajnos nem szórakozni születtünk a Földre, hanem tapasztalni, tanulni.
A veszteség miatti fájdalom évek múlva lesz jobb, de idővel egy kicsit majd mindig.
Az élet fájdalma meg majd csak a föld alatt.
Eldobtak es csunyan bantak veled.
Emels fel a segged. Talalsz jobbat!
Anyad mosz kiidegel akkor kapd ossze magad. Keress munkat, ne varj a sult galambra. Ennel meg van lejjebb de ne azt celozd meg!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!