Ha elköltök naponta 5 ezer forintot kajára 200 ezres fizetés mellett az még jó?
A jelenlegi gazdaságihelyzetben is, nagyon sok a napi 5000 forint kajára.
Kérdező ezt te írtad.
Reggel veszek egy melegszendvicset egy ezresert,délben eszek egy menüt 2000-ért este megint veszek kaját 2000-ért így elmegy egy nap 5000 forintom kajára.
Ezt nyugodtan meglehet szüntetni. Csináld magadnak a kaját. Pl... Bemész a boltba és veszel 2 db zsemlét, plusz egy kis felvágott és meg is van a reggeli. A főt kaját, meg magadnak csináld meg otthon. Lehetőleg úgy főzzél, hogy 2-3 napig elég legyen. Otthon is megtudod enni és vinni is tudsz magaddal a munkába.
Keressél olyan munkahelyet ahol többet fizetnek, mert a havi 200 ezer, az sajnos nagyon kevés.
Keressél olyan munkahelyet ahol többet fizetnek, mert a havi 200 ezer, az sajnos nagyon kevés.
Hat ez milyen szép.. és milyen könnyen kivitelezhető
Az én szüleim mindig is minimálbérért dolgoztak sőt a retardált apám volt hogy nem is dolgozott…
Én jelenleg szinten nem dolgozom egy éve betegség miatt…
Tanácsot adhatsz hogy hogy találják olyan munkát ami 400ezret fizet
Napi 5000 Ft kajára a te fizetésedből sok.
Tanulj meg főzni, nem nehéz, akkor sokkal olcsóbban elő tudod majd állítani az ételeket.
Te mamahotelben élhetsz ezekszerint, mert rezsi és albérleti díj mellett ennyit nem zabálhatnál.
Abban egyetértek a kérdezővel, hogy nem kaján kéne spórolni. Én 350et keresek nettóban +35caf. 35 a hitelem, 5 biztosítás, 50 rezsi, 80 kaja, Ha bőlére eresztem akkor 100. Tehát 190 megy el mindenestül. 160 zsebben marad, plusz 35 caf amit lezabálhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!