Ha elköltök naponta 5 ezer forintot kajára 200 ezres fizetés mellett az még jó?
200 ezer forintból nagyon sok a 150 ezer csak kajára. Akkor 50 ezer forintod marad minden másra, ami nagyon kevés.
Egyébkent a 200 ezer is nagyon kevés, a 150 ezer meg kicsit sok kajára, azért egy főre 100 ezerből kihozható.
Így gyakorlatilag csak ételre meg rezsire... az nem nagyon jó. Bármilyen krach beüt, már nem tudod állni (pl. csőtörés, betegség stb.).
5ezer elég sok még akkor is, ha kifejezetten nagyétkű vagy. Az ebédmenü 2000-ért még korrekt is, de abból is lehetne főzőscskézéssel faragni... de a reggelit meg a vacsorát sokkal olcsóbban ki lehet hozni, csak épp nem kényelmi "gyors" kajákat kellene venni drágán. Még ha a melegszendvics is a kedvenced, otthon elkészítve a töredekébe kerül, főleg ha még utána is nézel, hol mit lehet beszerezni (én sem vagyok nagy konyhatündér, de tényleg az egyik legegyszerűbb kaja... nagyon "egybites" verzióban kenyér, rá szendvicskrém, rá egy szelet sajt, esetleg a sajt alá egy szelet sonka, be a sütőbe és kész). De pl. egy tartalmasabb szendvics is megvan fajlagosan jóval olcsóbban (megnézed, milyen kifli / zsömle / kenyér / ciabatta stb. van akcióban, ahhoz egy szelet sonka vagy szalámi, sajt, egy kis zöldség...). Meg simán nézhetsz recepteket, ha meleget akarsz enni vacsira vagy ötleteket nézni, hogy hogyan lehet tápláló / laktató ételeket összerittyenteni vagy akár venni készen, csak olcsóbban.
Napi 5000 az nagyon sok.
Vegyél egy melegszendvics sütőt,ha még nincs.
Itt tudsz körülnézni:
Van már 5500ft-ért+szállítás is. De nem túl drága. Ezen felül vehetsz nagyon jó szendvics krémeket is.
Krémeket is tudsz magadnak otthon csinálni. Nekem személy szerint ez a kedvencem:
De még van rengeteg más is az interneten. Vagy azt a boltba is tudsz venni.
Amit még tudok ajánlani az a kenyérpirító. Az sem vészesen drága:
Már 3600ft-ért van.
A fentiek mindenképp jó befektetés, mert lehet velük változatos ételeket készíteni.
A menü 2000ft az nem vészes,de nem kell magadnak minden nap venni. Tudsz magaddal vinni szendvicset vagy ha van a munkahelyeden vízforraló akkor ilyet:
Ez is lényegesen olcsóbb mint a menü. Így több pénzed marad másra. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!