Ha elköltök naponta 5 ezer forintot kajára 200 ezres fizetés mellett az még jó?
Miért nem főzöl magadnak, hogy azt vidd ebédre és miért nem otthon elkészített szendvicset viszel magaddal?
Ne legyél már ennyire lusta?!
Én most szeretnék külön költözni és kezdek számolgatni.
Viszont szendvicset nem vennék,én egy pékségben ahonnan kolléganőmnek járok kenyéért ,nekem utba esik. 1300 ft egy szendvics :O egy rozsos magvas zsömlében szalámi,sajt,zöldség durva.
azért kifli/zsömle felvágott, vaj(ugye ez sokáig elég) azért a reggelit ki lehet hozni olcsón. Fél kg kenyér 500-600 ft de sokáig elég,vége felé meg piritósnak,bundáskenyérnek is meg tudod csinálni.
ebéd 2 ezer ftért nem drága.
Vacsira akár virsli,rántotta,melegszendó.
Na meg egyszerűbb kajákat össze lehet dobni és akkor akár 2-3 étkezésre is olcsóbban kijösz.
Én ha elköltözök akkor tervezek majd főzni is,meg rendelni is. Hétvégén fix,hogy főzök,hogy legyen legalalább keddig.
De ilyen fizu mellett 2x kaját rendelni és szendvicset venni szerintem luxus.
Igaz,hogy van munka azzal,hogy neked kell venni és megcsinálni otthon,de olcsóbban kijösz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!