Ha elköltök naponta 5 ezer forintot kajára 200 ezres fizetés mellett az még jó?
Baromira el kellene költeni 5000 forintot kajára, sőt meg többet is
Dehát ilyen szar ez az ország
Én konkrétan sokszor éhezem
Ha úgy ehetnék ahogy szeretnek napi 10ezer is elmenne…
31x5,000
Akkor egy hónap alatt 155ezret dobsz ki
11-es!
Akkor szerencséd van, különben már mozogni sem tudnál az elhízottságtól.
13, az a baj hogy a szar minőségű kajára vagytok raszokva mert ez az olcsó…. Egy gazdag ember simán elkölt akar napi 10-15 ezer forintot is minőségi kajára ami 2000-2500 kalória, ami a normális napi bevitel…
Nem mindenki olyan szegény hogy a krumplileves, főzelék, meg a rántott sajt legyen a fejeben ha a napi étkezésre gondol….
Bár a rántott sajt most már kva drága lenne
Én volt hogy napi 4000 forintot költöttem, és meg éhes voltam
Ha lemegyek vásárolni, 6000 Ft mennyiségű kaja 2 napra elég és akkor csak az egyszerű dolgokat vettem…
Én másfélszer ennyit keresek és harmad ennyit nem költök kajára. De kinek mi. Ha neked ez jó, neked jó. Neked kell tudnod. Ne más mondja meg neked, hogyan éled az életed és mire mennyit költesz. Van aki többet elkölt, mint 75%, és esze ágában sincs változtatni, mert neki ez így jobb mint megfelelő.
Te tudd, hogy az életedhez és terveidhez mérten ez mennyire jó számodra!
Hat én meg pont a kaján nem spórolnék ha lenne pénzem
Amikor volt mert tudtam dolgozni nem is spóroltam, vagyis de a luxushoz képest igen
Nem tudom napi 4000 alatt hogy lehet jókat enni
14-es!
Ja, hát így nézve igazad van, csak az a probléma, hogy a kérdező 200ezret keres. A világon mindenhol, mindig úgy volt, hogy akinek nincs elég pénze, az nem tudja megvenni a legjobb ételeket, autókat, rosszabb környéken tud lakni. Tehát ezzel kár foglalkozni, az anyagi helyzethez viszonyítva kell megoldást találni neked is, meg a kérdezőnek is. Nem az a megoldás, hogy nyavajogsz, hogy nem tudod megvenni a minőségi ételeket és éhezel, hanem akkor elő kell teremteni a rávalót. Ha ez az ország ilyen szar, akkor menj el más országba! A kérdező meg a leírása alapján nem azért költ sokat, mert olyan minőségi ételeket vesz, hanem drágán veszi a számodra szar minőségű kaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!