Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha elköltök naponta 5 ezer...

Ha elköltök naponta 5 ezer forintot kajára 200 ezres fizetés mellett az még jó?

Figyelt kérdés
Reggel veszek egy melegszendvicset egy ezresert,délben eszek egy menüt 2000-ért este megint veszek kaját 2000-ért így elmegy egy nap 5000 forintom kajára.Havi 200-at keresek,50 ezer a rezsim,150 körül költök egy hónapban kajára.Nem állok olyan rosszul akkor?31/F

2023. márc. 4. 20:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
73%

Baromira el kellene költeni 5000 forintot kajára, sőt meg többet is

Dehát ilyen szar ez az ország

Én konkrétan sokszor éhezem

Ha úgy ehetnék ahogy szeretnek napi 10ezer is elmenne…

2023. márc. 4. 22:03
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

31x5,000

Akkor egy hónap alatt 155ezret dobsz ki

2023. márc. 4. 23:21
 13/39 anonim ***** válasza:
94%

11-es!

Akkor szerencséd van, különben már mozogni sem tudnál az elhízottságtól.

2023. márc. 4. 23:24
 14/39 anonim ***** válasza:
66%

13, az a baj hogy a szar minőségű kajára vagytok raszokva mert ez az olcsó…. Egy gazdag ember simán elkölt akar napi 10-15 ezer forintot is minőségi kajára ami 2000-2500 kalória, ami a normális napi bevitel…

Nem mindenki olyan szegény hogy a krumplileves, főzelék, meg a rántott sajt legyen a fejeben ha a napi étkezésre gondol….

Bár a rántott sajt most már kva drága lenne

Én volt hogy napi 4000 forintot költöttem, és meg éhes voltam

Ha lemegyek vásárolni, 6000 Ft mennyiségű kaja 2 napra elég és akkor csak az egyszerű dolgokat vettem…

2023. márc. 4. 23:50
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Én másfélszer ennyit keresek és harmad ennyit nem költök kajára. De kinek mi. Ha neked ez jó, neked jó. Neked kell tudnod. Ne más mondja meg neked, hogyan éled az életed és mire mennyit költesz. Van aki többet elkölt, mint 75%, és esze ágában sincs változtatni, mert neki ez így jobb mint megfelelő.

Te tudd, hogy az életedhez és terveidhez mérten ez mennyire jó számodra!

2023. márc. 5. 00:51
 16/39 anonim ***** válasza:
58%

Hat én meg pont a kaján nem spórolnék ha lenne pénzem

Amikor volt mert tudtam dolgozni nem is spóroltam, vagyis de a luxushoz képest igen

Nem tudom napi 4000 alatt hogy lehet jókat enni

2023. márc. 5. 02:34
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a fizetésedhez ez soknak számít. Jobban járnál szerintem, ha reggelire pl vennél tojást, kenyeret, melegszendvicskrémet (sokféle van) és akkor azokat tudnád variálni. 3-4 tojásból reggeli kenyérrel meg lenne max 500 forintból és az elég laktató is. De sok más dolgot is lehet reggelizni, müzli, zabkása, tejberizs, tejbegríz, mind olcsóbban kihozható 1000 forintnál és változatos. 2000 forint is elég sok ebédre, pl kínai büfében egy fél adag 1300 körül van és én pl olyan jól szoktam vele lakni, hogy utána nem is vagyok éhes. Én pk este szoktam főzni és az a vacsorám és a másnapi ebédem is, sőt van, hogy még utána következő napra is jut belőle. Van egy csomó féle étel, amit viszonylag gyorsan, könnyen el lehet készíteni, pl pörköltek, szószos ételek összefőzve valami hússal stb. Ezekkel kb feleennyiből ki tudnád hozni a napi étkezésed. Nekem is kevés a fizetésem, csak nekem még az albérletet is fizetnem kell, szóval nagyon számolgatnom kell, de mindig tartalmas és finom ételeket eszek, mert szeretek jókat enni. Persze ebbe bele kell jönni, ahogy a főzésbe is, de megéri.
2023. márc. 5. 08:35
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig ugyan azt eszed, mint pl a reggelit. Egy fel kilo kenyer 500 ft. A reggelin igy tudsz sporolni. Es igy tovabb.
2023. márc. 5. 23:22
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon egy 31 eves férfi azon gondolkodik, hogy jó e az, ha a fizetése 75%-át kajára költi, a maradékot meg villanyra és vízre. Eléggé elkeserítő. Gondolom saját lakásban élsz, vagy a szüleiddel. Mi lenne hogyha albérletet is kellene fizetni?
2023. márc. 5. 23:29
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

14-es!

Ja, hát így nézve igazad van, csak az a probléma, hogy a kérdező 200ezret keres. A világon mindenhol, mindig úgy volt, hogy akinek nincs elég pénze, az nem tudja megvenni a legjobb ételeket, autókat, rosszabb környéken tud lakni. Tehát ezzel kár foglalkozni, az anyagi helyzethez viszonyítva kell megoldást találni neked is, meg a kérdezőnek is. Nem az a megoldás, hogy nyavajogsz, hogy nem tudod megvenni a minőségi ételeket és éhezel, hanem akkor elő kell teremteni a rávalót. Ha ez az ország ilyen szar, akkor menj el más országba! A kérdező meg a leírása alapján nem azért költ sokat, mert olyan minőségi ételeket vesz, hanem drágán veszi a számodra szar minőségű kaját.

2023. márc. 5. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!