Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nehezen (vagy nem) találsz...

Ha nehezen (vagy nem) találsz magadhoz illő társat, barátokat: mi az MBTI személyiségtípusod?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 13:41
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
INTP nő
2023. márc. 5. 07:02
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

#8 nagyon sokat gondolkodom ezen, főleg a napokban.

~20 éves koromig nem volt igényem párkapcsolatra, egyszerűen olyan szinten, hogy még csak nem is merengtem a témán. Hidegen hagyott, teljesen. Most, pár évvel később, pedig hihetetlenül tapasztalatlan is vagyok, illetve, aki kívül-belül tetszene, már rég foglalt. És (gondolom most durvább lepontozást kapok, de) rendre olyan emberekbe botlom/ próbálkoznak be, akik vagy ilyen "szijja, teccő'!" szinten közelítenek, vagy pedig tanáccsal, problémával kapcsolatban akarnak csak beszélni és csak lelkizésre van szükségük.

Ami pedig a barátokat illeti... ez cifrább. Az utóbbi években sokat változtam (jó irányba szerencsére, pl. sokkal nyitottabb lettem) és ezzel együtt a barátok terén lévő igényeim is..

Viszont itt meg akivel nagyon jól és azonnal megvan a közöshang, valami mégis szétesik hosszútávon. És általában az a helyzet, hogy nekik eleve voltak mélyebb barátságaik, így én lejjebb csúszom a prioritásaik közt. Ami persze érthető és természetes, csak közben mégsem esik jól.. Pedig, amin a mai napig meglepődök (nem rosszból!), hogy egyetemi programokról, vagy csak órákról úgy jövök ki, hogy új ismeretségeket szerzek, utána folyosókon mosolyogva köszönünk egymásnak, váltunk pár szót, beszélünk egy jót, de sajnos mégsem lesz belőle több. Viszont, én ezekért is végtelenül hálás vagyok, mert gimiben kegyetlenül zárkózott voltam és szinte hihetetlen, hogy most ilyenek egyáltalán sikerülnek.

(#7 voltam)

2023. márc. 5. 14:40
 23/29 A kérdező kommentje:

#7 / #22, köszi, hogy ezeket megírtad. elvileg extrovertált vagy és gimiben "kegyetlenül zárkózott" voltál - ez hogy lehet? miben nyilvánul meg az extroveráltságod?

a kialakult beszélgetés után vajon miért nincs folytatás? mennyire vagy aktív a kommunikációban, mennyire a folytatás kezdeményezése, illetve általánosságban a kezdeményezés terén? milyen szintű ismeretséget szeretnél, mire lenne igényed?

2023. márc. 5. 15:35
 24/29 anonim ***** válasza:
ISTJ, 22F
2023. márc. 8. 18:57
 25/29 army143 válasza:
INFP, teljesen illik rám.
2023. márc. 10. 15:59
 26/29 anonim ***** válasza:

Én most töltöttem ki először. INTJ jött ki

25/L

2023. márc. 16. 17:36
 27/29 anonim ***** válasza:
ESTP és csaj
2023. márc. 21. 06:25
 28/29 anonim ***** válasza:

Valamiért nehezen :(

ISFJ 19l

2023. ápr. 10. 19:11
 29/29 anonim ***** válasza:
INTJ, 22L
2023. ápr. 13. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!