Van még aki sosem akart úgymond a társadalom része lenni?
Figyelt kérdés
Én valahogyan mindig kívülállónak éreztem magam a társadalomból vagy mondjam inkább az egész emberiséget? nem tudom. Valahogy nekem soha semmi nem tetszett azzal kapcsolatban ami körülöttem folyik. Ez a felszínesség, ez a semmitmondó sz@r. Annyira rossz és értelmetlen ami a világban folyik. A legjobb dolog számomra az életben amikor egyedül lehetek és bezárkózhatok a saját kis világomba.2023. márc. 2. 01:49
11/14 anonim válasza:
"A piros 0% karika a hozzászólás mellett igazolni fogja az igazam"
Hát, ez nem jött be.
12/14 anonim válasza:
Én meg szerintem csak rossz korba születtem.
13/14 anonim válasza:
Hikikomori vagy, nyugi amúgy én is ilyen vagyok, nem egyedi ez, bár át ehet esni a ló túlfelére is, tapasztalat.
14/14 anonim válasza:
Soha nem akartam illeszkedni sehová,nem érzem a társadalom részének magamat.
Borderline és skizoid vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!