Ismerkednel olyan novel akinek mar gyereke is van ketto,kulonbozo apaktol? Szet van mar cuccolva es log mindene,de a feje aranyos,pozitiv energiat sugaroz es nem budos a szaja?
Hja komolyan erdekelne,hogy megy az ilyen idosebb korban,amikor mar a tobbseg elvalt,vagy mas okbol kifolyolag egyedul neveli a gyereket.
36vagyok de meg nem volt dolgom ilyen jellegu nokkel.
Lehet rajuk epiteni egy komoly kapcsolatot?
"Lehet rájuk építeni egy komoly kapcsolatot?"
Feltételezem rendesen kritizálta az exeit, hogy ilyenek meg olyanok voltak, ő pedig nem volt hibás semmiben, stb.
Ismerem már ezt, akárkivel ismerkedtem mindig az exek voltak szidva, és mindig elgondolkodtam azon hogy biztos olyan rossz volt akármelyik is, szerintem a nővel voltak gondok, és végül sokszor be is bizonyosodottna gyanúm.
Dehogy lehet, szerinted lehet? 2 férfitől vannak gyerekei. Előfordulhat nyilván, én is ismerek hasonló esetet, de abszolút unszimpatikus is volt a csaj. És azzal számolj hogyha te összejössz vele, neked kell a 2 gyereket felnevelned, valamint folyamatosan találkoznod kell az exekkel. Lelkileg egy roncs leszel a végén.
A te döntésed. Csak nehogy úgy járj a végén mint a másik 2 ember. Persze van olyan férfi akinek menne az egész, de erős akaratúnak kell lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!