Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hosszu gondolatok kovetkeznek,...

Hosszu gondolatok kovetkeznek, ha akarod olvasd el. Tényleg van benne igazsag?

Figyelt kérdés

Manapsag egyre tobbet gondolkozok azon,hogy mennyire jo lenne ha pl ilyen zombi apokalipszis lenne a vilagban. Ne ilyedjetek meg, nem szerelmes zombikrol fog szolni az irasom.

Azt akaorm ezzel mondani,hogy mennyivel jobb lenne,ha olyan eletunk lenne,hogy nem kell bejarni dolgozni, vadon torvenyei uralkodnak.

Fegyvered van, bebiztositott szallasod. Es kimesz vadaszni a jelenlegi boltokra. Mivel gondok lehetnek az elektormos aram termelessel es a boltok hutoivel ezert az hamar beadna a kulcsot. Gondoskodni kell pl csirkek tartasarol az udvarban. Megfelelo viztisztito rendszerrol,mert a zombik belehugyoznak a folyokba. Napelemek beszereleserol a tetore,hogy legyen elektromos aram.

Oda menni es azt csinalni ait csak akar az ember. Befoglalni barmilyen hazat, vagy elkotni barmilyen autot. Csomo sportot megtanulnak, kondiznek, megtanulnek vezetni pl helikoptert vagy hajot. Oda mennek a vilagba ahova akarok,csak mindig figyelni kell,hogy a zombik ne kungfuzzanak le. Szerintem nagyon jo vilag lenne, tudnek benne elni. Viszont van kellemetlen opcioja is, hogyha pl beteg lesz az ember,faj pl a foga vagy a veseje,vagy barmi mas. Bocsi sracok,de ti nem lennetek ott,csak en es max meg par baratom/baratnom. Huuu,ha lenne egy ilyen gomb a vilagon! de jo is lenne ha igy at lehetne formalni a vilagot.

2023. febr. 20. 09:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert te mit csinalnal jobban?
2023. febr. 20. 11:34
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem írtam, hogy én jobban csinálnék bármit is, de az igaz, hogy nekem van legálisan lőfegyverem, valamint a hegyekben (nem Magyarországon élek) menedékházam biztosított vízforrással és állatokkal (a párom nagyszülei élnek ott, közel egy kis faluhoz). Az én problémám az lenne, hogy időben eljussak oda.

Ha egy kicsit is nagyobb városban élsz, esélyesen pár napon belül meg fogsz fertőzödni, jóval azelőtt, hogy megtudnád, hogy létezik-e a vírus. Itt van ez a kalkulátor a koronavírus kapcsán, üsd be a városod adataid és nézd, milyen gyorsan terjedt el:

[link]

Ne csak nézd ezeket a sorozatokat, hanem értelmezd is őket, ugyanis jelenleg te valamilyen idealizált változatot képzelsz el, ami elég nagy butaság.

(#12)

2023. febr. 20. 11:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy civilizálatlan világban pont azok élnek túl, akikkel nem akarnál együtt élni.
2023. febr. 20. 13:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Mindezektol fuggetlenul,en orulnek ha nem lenne ennyi millio ember. Legyen 15-6. Elunk amig elunk aztan utana vege van az egesznek.
2023. febr. 20. 13:33
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ennyire nihilista vagy, miért másokat akarsz "megölni"?
2023. febr. 20. 13:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Nihilista? Az meg micsoda?
2023. febr. 20. 13:46
 17/22 anonim ***** válasza:
A Google jó barátod.
2023. febr. 20. 13:58
 18/22 A kérdező kommentje:
szoval osszefoglalva senki se akar velem tartani.
2023. febr. 20. 14:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Megölnél másokat, mert nem találod a helyed. Menj egyedül most a világ végére. Vagy vidd a haverjaidat.
2023. febr. 20. 14:03
 20/22 A kérdező kommentje:
En ellennek egy szigeten is. Jo nagy sziget legyen jo kilatassal.
2023. febr. 20. 14:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!