Mely gondolatok adjanak erőt ebben a helyzetben, hogyan találjam meg a belső békém?
A sors úgy adta, hogy teljesen egyedül maradtam, méghozzá külföldön.
Nem költözhetek haza egyelőre,(most nem reszletezném h miert) mert még vannak függőben levő ügyeim, intéznivalóim és úgy nézem, h még legalabb 2-3 évet itt kell legyek.
Sok éven át éltem egyedul, aztan megpróbáltam kapcsolatokat, de a gép azt dobta, hogy egyedul kell megtanuljak a továbbiakban is élni.
Barátaim nincsenek , nincsenek segélyszervezetek a környeken, ahol hasznos lehetek, azaz egy helyen felajánlottam magam, de válaszra sem méltattak. ( a bántalmazott nők egyesülete)
Magyarok egyesülete nincs ebben a városban , csak távolabb ami költséges
Egyszerűen vákuum vesz körül, es tudom h ezt ki lehet bírni, hozzáállás kérdése.
Barátságokat próbáltam kötni, de az emberek elzárkózozttan élnek.
Most mar nem is vágyom másra, mint hogy megtaláljam így is a lelki békém, anelkul, hogy más ebben segítséget nyújtson.
Egyedüli kapcsolattartasom anyam, de mar ő is öreg es persze, hogy Magyarországon lakik, tavol tőlem
Mire hazaérek , mar lehet nem is él/ élnek a rokonaim
Hogyan lehet ezt elérni, mely gondolatokkal, a lelki békét, nyugalmat es erőt?
Nos, én is Angliában élek, annak is a keleti részén. Te merre, és mivel foglalkozol? Már ha nem vagyok indiszkrét. A soraidbol azt vettem ki, voltak kapcsolataid. Annyit bántottak ezekben, hogy már nem kezdenél bele újba?
Nekem egy szerető társam van, tegnap voltunk "11 évesek ". Internetes társ kereson ismerkedtünk meg.
Persze nekem is vannak problémáim. Pénz a számlámon alig, otthon van egy fiam, akit sajnos ritkán látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!