Mely gondolatok adjanak erőt ebben a helyzetben, hogyan találjam meg a belső békém?
A sors úgy adta, hogy teljesen egyedül maradtam, méghozzá külföldön.
Nem költözhetek haza egyelőre,(most nem reszletezném h miert) mert még vannak függőben levő ügyeim, intéznivalóim és úgy nézem, h még legalabb 2-3 évet itt kell legyek.
Sok éven át éltem egyedul, aztan megpróbáltam kapcsolatokat, de a gép azt dobta, hogy egyedul kell megtanuljak a továbbiakban is élni.
Barátaim nincsenek , nincsenek segélyszervezetek a környeken, ahol hasznos lehetek, azaz egy helyen felajánlottam magam, de válaszra sem méltattak. ( a bántalmazott nők egyesülete)
Magyarok egyesülete nincs ebben a városban , csak távolabb ami költséges
Egyszerűen vákuum vesz körül, es tudom h ezt ki lehet bírni, hozzáállás kérdése.
Barátságokat próbáltam kötni, de az emberek elzárkózozttan élnek.
Most mar nem is vágyom másra, mint hogy megtaláljam így is a lelki békém, anelkul, hogy más ebben segítséget nyújtson.
Egyedüli kapcsolattartasom anyam, de mar ő is öreg es persze, hogy Magyarországon lakik, tavol tőlem
Mire hazaérek , mar lehet nem is él/ élnek a rokonaim
Hogyan lehet ezt elérni, mely gondolatokkal, a lelki békét, nyugalmat es erőt?
Ha az egyetlen dolog, amiért békétlenséget érzel a magány, akkor azon kell változtatni.
Ha a közeledben nincs lehetőség önkéntes munkára, workshopokra, akár te magad is szervezhetsz. Pl magyar ételek készítése workshop. Bármi, ami tetszik.
Ezesetben egy online közösség is megoldást jelenthet.
Hol élsz?
"a bántalmazott nők egyesülete"
Ki bántott?
Miért élsz egy lakatlan helyen?
Ér annyit a munkád, hogy emiatt ne legyenek körülötted emberek?
"Most mar nem is vágyom másra, mint hogy megtaláljam így is a lelki békém, anelkul, hogy más ebben segítséget nyújtson.
Egyedüli kapcsolattartasom anyam, de mar ő is öreg es persze, hogy Magyarországon lakik, tavol tőlem
Mire hazaérek , mar lehet nem is él/ élnek a rokonaim"
Nincs pénzed hazajönni? Hogyhogy nem élnek? Nem értem. Én jönnék haza onnan, nincs az pénz amivel ott bírnának tartani, hogy teljesen egyedül legyek. Lelki béke? Mi? Nem. Én jönnék haza onnan a rákba. Meg hogy mire hazaérsz nem élnek?! wtf? Felőlem felrobbanhatna a munkahely, akkor is hazajönnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!