Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan nyugodjak bele hogy...

Hogyan nyugodjak bele hogy hétvégén esélytelen emberekkel kommunikálni?

Figyelt kérdés

Egyre inkább ez a jellemző, élőben nincsenek barátaim meg senki, interneten nem írnak vissza még azok se akikkel hétköznap legalább minimális szinten kommunikálhatok. Annyira ez van mindig, hogy már meg is szokhattam volna, hogy nekem ez jár, de mégis minden hétvégén teljesen kiakadok rajta, és elmegy a kedvem az élettől is. Hétköznap is csak a munka miatt jobb a helyzet igazából. Hogyan fogadhatnám ezt el, nyugodhatnék bele, hogy hétvégén amíg mások jól érzik magukat, nekem csak a totál magány jut huszonévesen?

Tenni ellene nem megy hiába próbálom, senkinek sincs rám ideje

2023. febr. 18. 15:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%

*Ja meg uncsiteso jo lenne mondjuk de nem százas az anyja es vele él:( szoval kiiktatva ő is az életből bulikbol mindenből. Sőt tartok is tőle nem e rejtett bántalmazó, mert az anyja verte gyerekként.

Bocsi hogy így több kommentben kiöntöttem magambol

2023. febr. 18. 16:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt javaslom, hogy kezdj el valami hobbit.

Próbálj ki egy új sportot, járj el színházba, moziba, valamilyen kézműves klubba, kezdj el egy új nyelvet, tanulj meg játszani egy hangszeren, próbálj ki új étel/süti recepteket stb stb.

2023. febr. 18. 16:25
 13/19 anonim ***** válasza:
16%

Nem véletlen tartok unokatesomtol. Hiaba a lepont. Kicsi kora óta ismerem, meg tudom ítélni ki lehet ő ma.vannak red flagok is körülötte.

Nem esne jól ha elmennek vele bulizni ő meg ittasan vagy drogosan az asztalba verné "véletlen" a fejem. Sok a redflag.

Az anyját én már csak tinikoromban se bírtam elviselni de ebben ilyen nő kezei alatt aki felnő születestől kezdve, az ezer biztos hogy sérült. Bantalmazó az anyja es NEM kicsit.

2023. febr. 18. 16:35
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Velem is ugyanez van...

Hètvègèn senkivel sem tudok beszèlni sem találkozni.

A barátnőimnek családja van vagy párjuk.

Èn egyedül vagyok és nagyon unalmas az èletem.

Van amikor mèg hètköznap sem tudok senkivel sem beszèlni.

Nagyon nehèz ehhez hozzászokni,hogy mèg mások elvannak hètvègèn,elmennek ide oda addig èn unatkozom.

31/N

2023. febr. 18. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14-es: akkor tegyél ellene!

Például itt van a kérdező, barátkozzatok össze egymással..! :)

2023. febr. 19. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:

#8;9;10:

Én rendesen elkezdtelek sajnálni!

Remélem, most így egy picit job... :)

2023. febr. 19. 17:18
 17/19 anonim ***** válasza:
+b
2023. febr. 19. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
komoly kérdés ..amúgy ugyanezt élem én is .csak kitartást tudok kívánni. de ha haverkodni szeretnél írd meg és írok privátban aztán dumálunk
2023. febr. 19. 20:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Írhattok.f
2023. márc. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!