Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem fáradtatok bele a magyar...

Nem fáradtatok bele a magyar valóságba, ebbe a háborúba, meg úgy mindenbe?

Figyelt kérdés

30 vagyok, és én nagyon. Unom a politikát, elegem van belőle. Mindenki hazudik egyfolytában.

Úgy érzem én nem tudok egy ilyen világban élni létezni. Napjaim kifakultak, élni alig van erőm.

Nem is tudom mit írjak, még.

Volt egy hobbim, de azt is kinyírta a mesterséges intelligencia. Manapság a hobbim két kattintás lett. Szóval ez se motivál.

Nem igazán értem mi a létezésem értelme. Nyilván meghalni nem akarok, de ebben az országban ellehetetlenítik a független, gondolkodó embereket, akik máshogy szemlélik a világot.

Befásultam, unom ezt az egészet. A nagyok mindig lopnak, a csórók meg szívnak. Egyedül aludni szeretek...

2023. febr. 8. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert nem nezek meg olvasgatok ilyeneket. Leszrom a politikat, hireket, haborut meg mindent. Magammal foglalkozok
2023. febr. 9. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

"A nagyok mindig lopnak, a csórók meg szívnak."

Persze, csak a nagyok. Mondjuk az is igaz, hogy a csóró tolvajok talán jobban rá vannak kényszerülve a lopásra.

Nekem az a problémám, hogy ha sikerülne is lerugdosni a fő tolvajok képviselőit, mittudjamén, pl. Orbánt, Putyint, Jeff Bezos-t, Rockefellereket, Sorost, BlackRock-ot, von der Leyen-t vagy akárkit is, az csak nagyobb teret addna a kisebb maffiáknak, hogy a helyükre álljanak.

2023. febr. 9. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Oh csórikámék, npc farm
2023. febr. 9. 22:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig cefettül megviselt az egész, és olyan rossz hatással volt rám, hogy már saját magam idegesítettem vele. Azután voltam vele úgy, hogy nem is hagytam, hogy felhúzzanak, reakciót facsarjanak ki belőlem, valamint, nem is olvastam ilyen híreket valami sokat. Nem dugtam homokba a fejem, vagy hasonló, csak jóval kevesebbet foglalkozom ilyennel, mert egy magam nem is tudom megváltoztatni őket, azzal meg főleg nem érek el sokat, ha magam őrlöm fel belülről.

Nem volt könnyű ezt átültetni a gyakorlatba, de amint sikerült, tényleg jobb lett minden.

2023. febr. 11. 23:39
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
próbáld meg egyszer hogy kikapcsolod a telefont,vagy legalábbis az internetre nem mész fel egy hónapig
2023. márc. 24. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!