11/13 anonim válasza:
Én szeretek fantáziálni olyan dolgokról amit nem éltem át, de szeretem elképzelni, hogy mi lett volna ha átélem. Van, hogy sírok rajta és van, hogy nevetek.
Szerintem ez nem gáz. Én nem bulizni járok, hanem gondolkodok. Így szórakoztatom magam és pihenek.
13/13 anonim válasza:
Hát nekem van hogy a macskámnak mondok dolgokat vagy magammal beszélek meg vmit.Phszihológusom szerint így küzdök meg a magánnyal.Elvileg ez még nem az a szakasz,ahol nagyprobléma van.Ha olyanokat mondasz magadnak,hogy ugorj ki az ablakon,akkor az már probléma és szakember kell.Így megcsak küzdesz az egyedülét ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!