Lehet az ember teljesen egyedül (család, barátok vagy bármilyen hozzá közel álló személy nélkül) boldog?
Lehet,de nem tartósan.
Sajnos ezt állatkák sem pótolják,hiába aranyos egy kutya.Több kutyám volt már,de párkapcsolatot nem pótoltak.
Öt éve már senki nincs az életemben...lelkileg inkább stabilnak mondom magam,de boldog nem vagyok teljesen....
Persze, hogy lehet.
Mindkét válaszban van igazság, mert egyrészt magaddal kell rendben lenned, másrészt nem lehet pótolni tényleg kisállattal vagy bármi mással.
De én egyenesen rosszul vagyok a család gondolatától, 1-2 barátom van ugyan, de az is olyan felületes, hogy rajzolni nem lehetne olyat.
Én inkább vagyok híve a formális, keretek, szabályok közötti kapcsolatoknak, aminek sem a barátság, sem a család nem felel meg.
A boldogság meg olyasmi, amiben jól érezzük magunkat, és ha neked ebben nincs boldogság, akkor ezen kívül kell megtalálni.
Ha viszont csak nem megy, mert valami hiányzik, akkor érdemes rajta dolgozni, hogy lélekben is rendben legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!